Subtle Stone - Flexa

Het maakt niet uit wat je gaat schilderen maar elke schilderklus begint met het kiezen van de juiste kleur. Mocht je gaan verven dan wil je een kleur die goed past bij je interieur en woonstijl. Mocht je graag een rustige subtiele kleur in je woning willen dan is dit een van onze favorieten. Subtle Stone uit de Flexa Pure collectie. Meer informatie lees je hieronder. Direct aan de slag? Bestel hier je beige verf!

De kleur Subtle Stone van Flexa is een neutrale, rustige kleur die perfect in elke woonstijl past. De kleur behoort bij de Flexa Pure Colorlab 2018 kleurenwaaier. Subtle Stone is perfect voor het verven van de muren in je woning voor een warme tint in huis. Maar daarnaast is het ook een zeer geschikte kleur voor het verven van je keukenkastjes of meubelen. Subtle Stone is namelijk prima te combineren met elke woonstijl door de neutrale en basic tint.

Subtle Sand

Subtle Stone Muurverf

Subtle Stone van Flexa is een tijdloze kleur en is perfect voor een kleur op de muur in je woon- of slaapkamer. Leg een perfecte en warme basis met deze natuurlijke kleur. Onlineverf.nl biedt keuze uit zijdemat en extra matte muurverf voor binnen.

Flexa Subtle Stone versus Urban Taupe          

Naast Subtle Stone heeft Flexa ook Urban Taupe. Deze twee lijken sterk op elkaar maar zijn toch verschillend. Urban Taupe is wat donkerder van kleur en heeft een warme taupe tint. Terwijl Subtle Stone een lichte en warme grijstint is. Mocht je kiezen voor een rustige en neutrale kleur zijn beide een goede keuze. Mocht je wat meer neigen naar een grijzige kleur, dan is Subtle Stone de juiste beslissing.

Subtle Stone

Subtle Sand muur

Urban Taupe

Urban Taupe Muur

Subtle Stone kleurcode

Mocht je geen Flexa verf willen gebruiken, omdat je fan bent van bijvoorbeeld Sigma of Sikkens verf? Geen probleem! Wij kunnen de kleur Subtle Stone ook mengen in jouw favoriete verfmerk. Zo hoef je niet altijd Flexa verf te kopen in een Flexa potje. Vul Subtle Stone in tijdens het bestellen van je gewenste kleur en wij zorgen voor de rest. Muurverf, zijdeglans of mat, wij hebben het!

Jouw voordelen bij Onlineverf

Koop jouw Flexa keuren bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  •         Gratis online advies
  •         Voordeligste verf webshop
  •         Snelle levering
  •         Achteraf betalen

Wil je naast dit merk verf meer inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over Subtle Stone? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.