RAL 9005 Gitzwart | Verkrijgbaar in ieder Verf | Onlineverf.nl

Wegens aanhoudende drukte kan je pakketje mogelijk later worden geleverd. Wij doen er alles aan om jouw zending zsm te versturen. Houd je track & trace in de gaten. Wij hopen op je begrip!

RAL 9005 Gitzwart

 

 

 

 

 

 

RAL 9005 Gitzwart

RAL 9005 Gitzwart is de meest donker zwarte kleur uit de RAL waaier. Deze diepzwarte kleur is prima te gebruiken voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Gitzwart is t.o.v. de meeste kleuren zwart een stuk donkerder. Ben je dus op zoek naar echt een diep zwarte kleur? Dan is gitzwart voor jou de juiste kleur.

RAL 9005 in mat, hoogglans of zijdeglans?

Gitzwart RAL 9005 is zoals genoemd de meest zwarte kleur van alle RAL kleuren. Het is mogelijk om deze kleur is mat, zijdeglans of hoogglans kunnen nemen. Iedere glansgraad heeft een eigen look en uitstraling. Zo heeft de matte variant een echt industriële en moderne look. Hoogglans zwart RAL 9005 geeft een meer luxueuze uitstraling. Het is dus maar net wat je mooi vindt. Een zijdeglans afwerking zit er vanzelfsprekend tussenin.

RAL 9005 of RAL 9004?

Het verschil tussen RAL 9005 en RAL 9004 is dat RAL 9005 een stuk donkerder is. Dit is echt meer donkere kleur dan RAL 9004. Want deze laatste is namelijk meer antraciet. Kun je dat je voorstellen? Een echt diep zwarte kleur is voor de meeste mensen wel in te beelden. Denk daar dus goed over na voordat je een keuze maakt.

RAL 9005 combineren

Een kleur komt goed tot zijn recht, mits deze goed wordt gebruikt. Daarmee bedoelen we dat een kleur beter tot uiting komt wanneer deze gecombineerd wordt met een andere kleur. RAL 9005 Gitlzwart is een zwarte kleur  die perfect te combineren is met bijvoorbeeld een lichte, witte tint. Het gebruik van de juiste tint geeft de woning een mooie uitstraling en kan de accenten op de juiste plek leggen. Veelal geeft bovenstaande combinatie een moderne uitstraling.

Bestel RAL 9005 in één van deze producten: