Summer Shadow - Histor

Houd je van de zomer, maar wil je het niet te warm maken? Dan zit je met de Summer Shadow van Histor goed! Deze koele verfkleur is onderdeel van de Histor ‘My Color’ serie. Deze serie bestaat uit een brede collectie van verschillende kleuren die bij al jouw schilder behoeften passen. Bij Onlineverf mixen wij een basis van deze serie in de gewenste kleur. Het kan daardoor voorkomen dat het etiket iets afwijkt van het daadwerkelijke etiket. Maar geen zorgen: het is de Summer Shadow kleur en kwaliteit die je van ons verwacht!

Intense kleuren met Summer Shadow

Summer Shadow is een hoogwaardige verf en maakt gebruik van de Intense Color Technology. Simpel gezegd: je krijgt een diepe en intense kleur, waar je lang van kunt genieten. Deze verf is goed te gebruiken op verschillende ondergronden zoals pleisterwerk, stucwerk, beton en gipsplaten. En ook nog eens mooi meegenomen: je kunt de Summer Shadow direct over een bestaande muurverflaag schilderen. 

Summer Shadow Muur

Summer Shadow voor het perfecte accent

Met de Summer Shadow haal je een vrij diepe en koele krijtbordgrijs in huis. Dat maakt deze kleur zeer geschikt om te gebruiken als accentmuur, zodat overige kleuren levendiger worden. Maar de kleur is ook goed te gebruiken als hoofdkleur. Zo is het goed te combineren met iets minder koele tinten grijs, zoals lichtgrijs. Door de neutrale kleur is het ook goed te combineren met de Intuitive en New Chalk kleuren van Histor. Toch iets meer kleur in huis? Combineer Summer Shadow dan met een groene kleur. Maak het plaatje compleet met een lichte kleur, zoals beige. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig.

Summer Shadow Combinatie