Monumentengroen - Sikkens

De kleur N0.15.10 Monumentengroen is een kleur van Sikkens uit de ''Sikkens Authentieke kleuren'' waaier. Deze kleur is erg populair en wordt veel gebruikt in en rondom het huis. Monumentengroen is een gemakkelijke groene kleur met een vriendelijke uiterlijk. Mede daardoor wordt deze kleur gebruikt in veel verschillende soorten woningen. De kleur past heel goed bij een landelijke woning, maar staat ook prachtig bij een moderne woning. Meer informatie lees je hieronder. Klik hier om direct groene verf te bestellen!

Grachtengroen

Monumentengroen RAL?

Kan je monumentengroen verf ook in een RAL kleur bestellen? Nee, dat kan niet. De reden daarvoor is dat kleurnummers altijd uniek zijn. Zo is bijvoorbeeld ''RAL'' een serie kleuren met allemaal een eigen nummer. En dat geldt dus ook voor N0.15.10 Monumentengroen. Deze waaier komt zoals gezegd uit de een Sikkens kleurenwaaier en dus niet uit een RAL kleurenwaaier. Wil je toch echt graag een RAL kleur? Dan komt RAL 6009 Dennengroen het dichtst bij monumentengroen.

Een kleur komt goed tot zijn recht, mits deze goed wordt gebruikt. Daarmee bedoelen we dat een kleur beter tot uiting komt wanneer deze gecombineerd wordt met een andere kleur. N0.15.10 Welke wit past bij Monumentengroen? Deze kleur groen is een kleur dat perfect te combineren is met bijvoorbeeld een witte tint. Denk hierbij aan RAL 9010 of Mergelwit. Het gebruik van de juiste tint geeft de woning een mooie uitstraling en kan de accenten op de juiste plek leggen.