RAL 9004 Signaalzwart | Verkrijgbaar in ieder Verf | Onlineverf.nl

Door de enorme drukte bij Post NL kan het zijn dat je je pakketje later geleverd krijgt dan het bezorgmoment dat je kiest. Op de avond voor de levering ontvang je van Post NL een track en trace code, zodat je weet wanneer je je bestelling kunt verwachten. Wij hopen op je begrip! Klik hier voor meer informatie

RAL 9004 Signaalzwart

 

 

 

 

 

 

 

RAL 9004 Signaalzwart

RAL 9004 Signaalzwart is een populaire zwarte kleur uit de RAL waaier. Deze donkere kleur is prima te gebruiken voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Signaal zwart is t.o.v. de meeste kleuren zwart wat lichter. Daarom is deze kleur voor velen erg prettig om naar te kijken.

RAL 9004 voor kozijnen?

Signaalzwart RAL 9004 kan prima gebruikt worden voor je kozijnen, zowel binnen als buiten. Hiermee krijg je een bijzonder effect, vooral als je de donkere kleur goed weet te combineren. Je zou dus RAL 9004 voor de ramen prima kunnen gebruiken. RAL 9004 in mat is trouwens ook erg gaaf! Een matzwarte kleur heeft een stoere en industriële look. Daarmee krijgt je woning een heel andere sfeer.

RAL 9004 of RAL 9005?

Welke kleur is RAL 9004? Het verschil tussen RAL 9004 en RAL 9005 is dat RAL 9004 wat lichter is. Dit is een wat zachtere kleur zwart dan RAL 9005. Want deze laatste is namelijk echt diepzwart. Kun je dat je voorstellen? Een echt diep zwarte kleur is voor de meeste mensen wel in te beelden. Denk daar dus goed over na voordat je een keuze maakt.

RAL 9004 combineren

Een kleur komt goed tot zijn recht, mits deze goed wordt gebruikt. Daarmee bedoelen we dat een kleur beter tot uiting komt wanneer deze gecombineerd wordt met een andere kleur. RAL 9004 Signaalzwart is een zwarte kleur  die perfect te combineren is met bijvoorbeeld een lichte, witte tint. Het gebruik van de juiste tint geeft de woning een mooie uitstraling en kan de accenten op de juiste plek leggen. Veelal geeft bovenstaande combinatie een moderne uitstraling.

Bestel RAL 9004 in één van deze producten: