Aquamarine dream - Histor

Aquamarine dream - Histor

Leestijd: 2 minuten 18-02-2020

De Aquamarine Dream verf is een kleur verf van Histor. Deze kleur komt uit de waaier ‘My Color’. Deze waaier bestaat uit een collectie van kleuren die écht bij jou passen. Een kleur verf die jouw keuzes en ideeën leven in blazen. Met de My Color verfkleuren van Histor haal je intens levendige kleuren in huis. Kiezen voor Aquamarine Dream betekent, net als bij de overige My Color kleuren, kiezen voor een hoogwaardige kleurpigment. Dat betekent dat je altijd met diepe en intense kleuren schildert die lang mooi blijven. Bij het bestellen van deze kleur kan het zijn dat het etiket op de pot afwijkt van het daadwerkelijk etiket. Wij mixen een basis van de My Color serie om de gewenste kleur te krijgen. Ander etiket, maar wel de Aquamarine Dream kleur en kwaliteit die je van ons verwacht.


De verfkleur Aquamarine Dream van Histor

Welke kleur is Aquamarine Dream? Op het eerste gezicht heeft het iets weg van lichtgrijs en lichtblauw. De naam Aquamarine doet het ook al een beetje vermoeden. Het is een kleur met een groene middentoon, bestaande uit een mix van biljartgroen en een ondertoon van azuurblauw. Een perfecte mix voor iedereen die graag de zee iets dichter bij huis wil halen!


Kleuren combineren met Aquamarine Dream

Alles in één kleur verven doet vrijwel niemand. Een tweede of zelfs een derde kleur zorgt niet alleen voor afwisseling, maar ook voor rust. Kleuren combineren is niet altijd even gemakkelijk. We helpen je daar graag een handje bij. Ben je graag buiten in de natuur? Haal die mooie kleur van buiten dan naar binnen, door Aquamarine Dream te combineren met verschillende verftinten groen. Of ga voor een wat donkerder bruin zoals Enchanting Eggplant voor een wat stoerdere en iets gewaagdere combinatie. Daarnaast werkt de kleur ook goed met Histor Singing Sand, voor een zachtere gebroken wit combinatie.