Boulder Lichen - Histor

Boulder Lichen, een van de vele nieuwe kleuren uit de Histor ‘My Color’ serie. Met deze serie aan kleuren, waaronder deze bijzondere Boulder Lichen kleur, geef je nieuw leven aan ieder oppervlak. Boulder Lichen is een zeer bekende groene muurverfkleur. Met de My Color serie van Histor haal je een hoogwaardige verf met een sterke kleurpigment in huis. Dit zorgt ervoor dat je bij iedere schilderklus met een diepe en intense kleur schildert. En de kleur gaat ook nog eens lang mee! Kies je voor Boulder Lichen? Dan kan het zijn dat het etiket iets afwijkt van het daadwerkelijke etiket. Wij gebruiken een basis van de My Color serie en mixen die in de gewenste kleur. Wat niet anders is, is de kleur zelf. Ook de kwaliteit van de verf is zoals je die van ons verwacht.

Boulder Lichen Muur

Boulder Lichen van Histor: ga voor natuurlijk groen

Een aparte naam voor een aparte, maar mooie groene kleur. Lichen: een lichtgroene plant die zich vastbijt op onder andere bomen en het een extra kleurtje meegeeft. En met de Boulder Lichen verf is het mogelijk om dat kleurtje aan je muren mee te geven. Met de flesgroene kleur en een wijnrode ondertoon past deze kleur perfect bij een badkamer of keuken muur. 

Kleuren combineren met Boulder Lichen

De Lichen weet in de natuur al goed zijn kleur te combineren met zijn omgeving. Nu jij nog! Geen idee waar te beginnen? We helpen je graag een handje! Boulder Lichen is goed te combineren met, hoe kan het ook anders, donkere hout kleuren en andere tinten van bruin. En deze verf is natuurlijk ook goed te combineren met groentinten. Zijn twee kleuren niet genoeg? Kijk dan zeker ook eens naar de wat donkere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan kleuren als zwart, donkerrood of donkerpaars.

Boulder Lichen Combineren