Coast of Maine - Histor

Coast of Maine PPG10-20 Histor

Spendeer je graag tijd aan de kust? Dan past de Histor Coast of Maine verf perfect bij jou! Met deze Histor ‘My Color’ kleur haal je een kleur in huis die perfect op jouw ideeën aansluiten. Met de sterke kleurpigment van deze verflijn weet je zeker dat je een hoogwaardige verf bestelt, die de intense kleur van Coast of Maine naar voren haalt. Daarbij is de verf op meerdere ondergronden te gebruiken, zoals stucwerk en gipsplaten.

Je kunt Coast of Main bestellen in zijdemat, extra mat en metallic. Het kan voorkomen dat het etiket iets afwijkt van het daadwerkelijke etiket. Dit omdat wij een basis van de Histor My Color in gewenste Coast of Maine kleur mixen. Maar geen zorgen: je krijgt de kleur en kwaliteit verf die je van ons verwacht!

Coast of Maine Muur

Coast of Maine van Histor combineren

De Coast of Maine verfkleur heeft een verzadigd grijze schemerblauw kleur met een ondertoon van lavendel. Dit maakt de kleur zeer geschikt om te gebruiken in elke ruimte en ieder interieur. Daarbij komt Coast of Main goed tot zijn recht in een woonkamer of eethoek. De kleur is gemakkelijk te combineren met andere kleuren, maar komt helemaal tot zijn recht met een witte en lichte tinten. Dit zorgt voor een rustige sfeer. De lavendel ondertoon maakt het ook zeer geschikt om te combineren met een lichte beige of roze kleur. Deze samensmelting van kleuren is zeker een aanrader in de eethoek of iedere andere denkbare hoek! Wil je toch voor een iets gewaagdere combinatie gaan of elementen in je interieur accentueren? Combineer Coast of Main dan met een donkerblauwe tint. 

Coast of Maine combineren