Antiekgroen 9328 - Wijzonol

Wijzonol 9328 Antiekgroen is een donkergroene kleur uit de Wijzonol waaier. Deze groen/zwarte kleur is erg prettig om naar te kijken. Deze donkere kleur is een veelgebruikte kleur bij veel woningen in Nederland. De kleur kenmerkt zich door zijn donkere, maar elegante uitstraling die perfect te combineren is. Meer informatie over de kleur lees je hieronder. Direct aan de slag? Bestel dan hier je groene verf!

Wijzonol 9328 Antiekgroen

Wijzonol 9238

Wijzonol 9328 Antiek groen verf is veelvuldig te gebruiken. Deze kleur lijkt op antiek groen van Sikkens, maar is toch wat anders. Antiek groene verf is geliefd bij veel woningen en laat zich vaak zien bij landelijke woningen. Daar is waar de groene kleur tot op heden het meest tot zijn recht komt. Antiek groen is niet te verwarren met RAL 9328. Dit is een andere kleur.

Antiek groene muurverf

Wellicht kom je er niet zo snel op, maar de kleur Antiekgroen 9238 is ook geschikt voor muurverf. Dit geeft je muur een bijzonder aanzicht en daarmee zal je uniek zijn. Er zijn immers niet zoveel mensen die deze kleur op de muur zetten. Wijzonol kleuren zijn erg geliefd en goed te combineren met elkaar.

Een kleur komt goed tot zijn recht, mits deze goed wordt gebruikt. Daarmee bedoelen we dat een kleur beter tot uiting komt wanneer deze gecombineerd wordt met een andere kleur. Wijzonol 9328 Antiekgroen is een donker groene kleur  die goed te combineren is met bijvoorbeeld een lichte tint. Het gebruik van de juiste tint geeft de woning een mooie uitstraling en kan de accenten op de juiste plek leggen. Veelal geeft bovenstaande combinatie een landelijke uitstraling.