Urban Taupe - Flexa

Flexa Urban Taupe is een hele bekende kleur van alle Flexa kleuren. Een echte gangbare kleur die in veel situaties gebruikt kan worden. Een zacht grijs/bruine kleur die past in elk interieur. Je kunt de Urban Taupe bestellen in muurverf maar ook in lakverf. Zo kun je niet alleen je muren maar ook je meubels in deze kleur verven.

Kleurcode Urban Taupe

De Urban Taupe kleurcode is 3024. Wat betekent dat? Dat betekent dat je deze Flexa kleur niet perse in een Flexa potje hoeft te kopen. Verf je liever met Sikkens of Sigma? Of wil je net iets meer of iets minder glans? Dat is allemaal mogelijk bij Onlineverf. Wij mengen zonder probleem ook Urban Taupe in Sikkens of Sigma verf. Muurverf, hoogglans of zijdeglans het kan allemaal. Kies jouw gewenste verf en vul bij het bestellen de juiste kleurcode in en de verf komt jouw kant op. Misschien ook interessant, naast deze populaire kleur brengt Flexa ook jaarlijks een Flexa Kleur van het Jaar uit. 

Urban Taupe muurverf

Je woonkamermuur verven? De Urban Taupe is tijdloos en past perfect in elk interieur. Of je nou van landelijk of modern houdt. Het is een perfecte basis kleur bij een fellere tint. De kleur is niet alleen geschikt voor je woonkamer maar is ook een mooie kleur voor je slaapkamer of zelfs keuken. Taupe muurverf is erg populair, vandaar dat wij er een aparte blog over hebben gemaakt! Lees hier alles over Taupe muurverf.