Woudgroen 9325 - Wijzonol

Wijzonol 9325 Woudgroen is een donkergoene kleur uit de Wijzonol waaier. Deze donker groene kleur is fijn om naar te kijken. Deze donkere kleur is een veelgebruikte kleur in veel plaatsen in Nederland. Met name de landelijke woningen worden gekenmerkt door deze kleur. De kleur kenmerkt zich door zijn donkere, maar elegante uitstraling die perfect te combineren is. Meer informatie lees je hieronder. Direct aan de slag? Bestel dan hier je groene verf!

9325 Woudgroen Wijzonol

Kleur 9325

Gebruik de woudgroene kleur 9325 voor je deur of kozijnen en ervaar een landelijke uitstraling. De voordeur is bij uitstek geschikt om te schilderen in deze kleur. Lakverf komt met deze donkere kleur prima tot zijn recht. Wat dacht je van Wijzonol 9325 Woudgroen hoogglans houtverf van bijvoorbeeld Sigma of Sikkens?

Kleurcode 9325

De Wijzonol kleur Woudgroen is te vinden onder kleurcode 9325. De kleur moet niet verward worden met RAL 9325, want dat is een andere kleur. Kleurnummers zijn altijd universeel en dus in nagenoeg iedere verf te mengen.

Woudgroen RAL 9325

Even voor de goede orde: RAL 9325 bestaat niet. Je kunt de Wijzonol kleurcode ook niet omzetten naar een RAL kleurcode. Dat komt omdat het beide andere kleurenwaaiers zijn. Het is wel mogelijk om de kleur 9325 van Wijzonol in nagenoeg iedere verf te mengen.