RAL 5004 - Zwartblauw

RAL 5004 Zwartblauw is een kleur uit de RAL waaier. Deze zwart/blauwe kleur is erg prettig om naar te kijken. Deze donkere kleur is een veelvoorkomende kleur in verschillende plekken door heel Nederland. De kleur kenmerkt zich door zijn donkere, maar elegante uitstraling die perfect te combineren is. Meer informatie lees je hieronder. Direct aan de slag? Bestel hier je blauwe verf!

RAL 5004

RAL 5004 Hoogglans

Gebruik de kleur zwartblauw RAL 5004 voor je voordeur en ervaar een moderne, elegante uitstraling. De voordeur in RAL 5004 is bij uitstek geschikt om te schilderen in deze kleur. Lakverf komt met deze donkere kleur prima tot zijn recht. Wat dacht je van RAL 5004 hoogglans houtverf van bijvoorbeeld Sigma of Sikkens? Met name RAL 5004 voor de voordeur is erg mooi. Dit zien we vaak bij zowel moderne als landelijke woningen. De kleur is donker, maar toch ook weer universeel te gebruiken.

RAL 5004 of monumentenblauw

Deze donkere kleur zwart blauw RAL 5004 is ook geschikt om in alle merken te laten mensen. Dus of je RAL 5004 in Flexa, Sigma of Sikkens wil, alles is mogelijk. De kleurcode voor deze kleur wordt ook wel vaak aangeduid als de monumentenblauw kleurcode.

Een kleur komt goed tot zijn recht, mits deze goed wordt gebruikt. Daarmee bedoelen we dat een kleur beter tot uiting komt wanneer deze gecombineerd wordt met een andere kleur. RAL 5004 Zwartblauw is een zwarte kleur met een tint blauw erdoor die perfect te combineren is met bijvoorbeeld een lichte witte tint. Het gebruik van de juiste tint geeft de woning een mooie uitstraling en kan de accenten op de juiste plek leggen. Veelal geeft bovenstaande combinatie een landelijke uitstraling.