Early Dew - Flexa

Flexa Early Dew verf bestellen?

De Flexa Early Dew is een echte trend kleur. Een frisse blauw grijze kleur die past in elk interieur. Je kunt alle Flexa kleuren bestellen in muurverf maar ook in lakverf. Zo kun je niet alleen je muren maar je meubelen in de kleur Early Dew verven.

Kleurcode Early Dew

De Early Dew kleurcode is 3031. Wat betekent dat? Dat betekent dat je deze Flexa kleur niet perse in Flexa verf hoeft te kopen. Verf je liever met Sikkens of Sigma? Of wil je net iets meer of iets minder glans? Dat is allemaal mogelijk bij onlineverf. Wij mengen zonder probleem ook Early Dew in Sikkens of Sigma verf. Muurverf, hoogglans of zijdeglans het kan allemaal. Kies jouw gewenste verf en vul bij het bestellen de juiste kleurcode in en de verf komt jouw kant op. Misschien ook interessant, naast deze populaire kleur brengt Flexa ook jaarlijks een Flexa Kleur van het Jaar uit. 

Early Dew muurverf

Je woonkamermuur verven? De Early dew is tijdloos en past perfect in elk interieur. Of je nou van landelijk of modern houdt. Het is een perfecte accent kleur bij een witte of grijze basis. De kleur is niet alleen geschikt voor je woonkamer maar is ook een mooie kleur voor je slaapkamer of zelfs babykamer. Naast deze groen-achtige tint zijn er nog veel meer soorte groene kleuren. Lees hier alles over groene muurverf.