Peach Pudding  - Histor

Peach Pudding: de naam doet het al een beetje vermoeden. Een zachte rode kleur die voor rust zorgt. En naast rust, krijg je met deze verf van Histor ook nog eens een hoogwaardige kleur in huis. Peach Pudding is onderdeel van de ‘My Color’ serie. Deze serie bestaat uit verf met een sterke kleurpigment. Dat wil zeggen dat je een intense kleur krijgt. Ook gaat deze kleur lang mee, waardoor je er lang van kunt blijven genieten. Peach Pudding, en de overige My Color kleuren, zijn te gebruiken op meerdere soorten ondergronden. Een aantal zijn beton, pleisterwerk en metselwerk. Daarnaast is deze verfkleur verkrijgbaar in metallic, zijdemat en extra mat. Ga je voor Peach Pudding? Let er dan op dat het etiket op de pot iets kan afwijken. Dit omdat wij een basis van de My Color serie in de gewenste kleur mixen. Geen zorgen: de kleur en kwaliteit blijven hetzelfde.

Peach Pudding Muur

Peach Pudding van Histor combineren met andere kleuren

Heb je een kamer met weinig daglicht? Dan zorgt de zachte Peach Pudding toch voor een beetje licht. Peach Pudding is namelijk een zachte, neutrale kleur. Het heeft een zandrode kleur met een lichte baksteen kleur als ondertoon. Zo creëer je snel en gemakkelijk een warme en fijne sfeer. Daarnaast zorgt deze verfkleur ook voor rust.

Peach Pudding Combinatie

Houd je van de al bekende ‘welness’ sfeer? Combineer Peach Pudding dan met groen, zoals mintgroen, of een zacht blauwe kleur. Liever een iets warmere sfeer neerzetten? Combineer Peach Pudding dan met roodtinten of terracotta. Voeg een beetje groen toe en je haalt zo het voorjaar in huis, ongeacht het seizoen!