Steel Mill - Histor

Je zal er misschien niet direct aan denken, maar er zijn vele soorten grijs. Waaronder de Steel Mill verfkleur van Histor. Deze koel grijze kleur is onderdeel van de ‘My Color’ waaier. Wat betekent dat voor jou? Deze kleurencollectie bestaat uit kleuren die helemaal bij jou en jouw wensen passen. Kleuren die je muren laten stralen met intense kleuren, door het hoge kleurpigment. Naast de intense kleuren, haal je ook een verf in huis die lang mooi blijft. Daarnaast zijn de kleuren, waaronder Steel Mill, te gebruiken op meerdere ondergronden. Stucwerk, pleisterwerk, beton: vrijwel niets is te gek. Steel Mill is verkrijgbaar in zijdemat, extra met en metallic. Wij gebruiken een basis van de My Color serie en mixen die naar de gewenste Steel Mill kleur. Hierdoor kan het etiket iets afwijken. Wat niet afwijkend is, is de kleur en kwaliteit!

Steel Mill

Peach Pudding van Histor combineren met andere kleuren

Heb je een kamer met weinig daglicht? Dan zorgt de zachte Peach Pudding toch voor een beetje licht. Peach Pudding is namelijk een zachte, neutrale kleur. Het heeft een zandrode kleur met een lichte baksteen kleur als ondertoon. Zo creëer je snel en gemakkelijk een warme en fijne sfeer. Daarnaast zorgt deze verfkleur ook voor rust.

Houd je van de al bekende ‘welness’ sfeer? Combineer Peach Pudding dan met groen, zoals mintgroen, of een zacht blauwe kleur. Liever een iets warmere sfeer neerzetten? Combineer Peach Pudding dan met roodtinten of terracotta. Voeg een beetje groen toe en je haalt zo het voorjaar in huis, ongeacht het seizoen!

Steel Mill Combinatie