Zakelijk bestellen

Hey jij daar! Ben jij al zakelijke klant bij Onlineverf.nl? Of heb jij vaak verf nodig en wil je profiteren van extra voordelen? Wij bieden jou extra service aan! Je kunt jouw bestelling op meerdere manieren doen. En wanneer je een specifieke vraag hebt, kunnen wij je helpen om tot het beste antwoord te komen. Vaak is het voor jou als ondernemer interessant om verf en aanverwante artikelen zakelijk te kopen. Daarom geven wij altijd een passend advies over de producten en diensten voor zakelijk gebruik.

Waarom zakelijk bestellen interessant is:

  1. Ontvang winkeltegoed!
  2. Zakelijk account
  3. Niet merkgebonden
  4. Eigen verf adviseur
  5. Altijd gratis afhalen
  6. Goede betaal- en levermogelijkheden

Waarom kiezen voor Onlineverf.nl Zakelijk?

1. Ontvang winkeltegoed!

Heb je regelmatig verf nodig? Dan kun je profiteren van ons winkeltegoed! Je ontvangt ieder kwartaal een vergoeding in de vorm van winkeltegoed. De hoogte van de vergoeding wordt bepaald op basis van de hoeveelheid verf die je afgelopen kwartaal bij ons besteld hebt. Het sparen voor winkeltegoed begint bij een minimale besteding van €1.000 per kwartaal. Interesse? Schrijf je in!

2. Een zakelijk account

Ben je dus een ondernemer die zakelijk verf wilt kopen? Of zoek jij een grote partij verf voor jouw bedrijf? Bestel, beheer en betaal al jouw zakelijke verfbestellingen met een zakelijk account bij Onlineverf.nl. Deze kunnen wij voor jou aanmaken. Zo is jouw bestelling efficiënt en goed geregeld.

3. Niet merkgebonden!

Het is mogelijk om uit alle verfmerken te kiezen die wij aanbieden. Denk aan Sigma, Sikkens, Wijzonol en meer! Had je graag verf gewild die niet op onze webshop staat? Je kunt alsnog contact met ons opnemen, dan kijken wij naar de mogelijkheden.

4. Eigen verf adviseur!

Je persoonlijke adviseur is tijdens onze werktijden vrijwel altijd bereikbaar via WhatsApp, telefoon of mail. Mocht je vragen hebben over een bepaalde klus, een verfsoort, over je account of je bestelling? Dan is jouw verfadviseur degene die daarbij kan helpen!

5. Afhalen in één van onze vestigingen

Misschien is het voor jou wel mogelijk om de verf nóg sneller te hebben dan het online te bestellen. Je zou namelijk jouw verf op kunnen halen bij één van onze servicepunten. Geïnteresseerd? We bespreken graag de mogelijkheden.

6. Goede betaal- en levermogelijkheden

  • Werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis.*
  • Avondlevering is ook mogelijk.
  • Vanaf €50,- gratis verzending.
  • Altijd gratis afhalen bij één van onze servicepunten.

Ook profiteren van al deze voordelen?

Of neem contact op met onze klantenservice via zakelijk@onlineverf.nl of bel ons op 085 112 02 02.