Zakelijk bestellen

Zakelijk bestelgemak bij Onlineverf.nl. Het gemak dat je van ons gewend bent, is er nu ook voor jouw bedrijf!

Zakelijk verf kopen
Ben jij een zakelijke klant van Onlineverf.nl? Dan bieden wij jou graag extra service aan. Je kunt jouw bestelling op meerdere manieren doen. En wanneer je een specifieke vraag hebt, kunnen wij je helpen om tot het beste antwoord te komen. Vaak is het voor jou als ondernemer interessant om verf en aanverwante artikelen zakelijk te kopen. Daarom geven wij altijd een passend advies over de producten en diensten voor zakelijk gebruik.

Waarom zakelijk bestellen interessant is:
✓ Profiteer van scherpe aanbiedingen
✓ Altijd eenvoudig herbestellen
✓ Gratis verzending van alle orders
✓ Achteraf betalen is mogelijk

Een zakelijk account aanmaken
Ben je dus een ondernemer die zakelijk verf wilt kopen? Of zoek jij een grote partij verf voor jouw bedrijf? Bestel, beheer en betaal (je achteraf) al jouw zakelijke verfbestellingen met een zakelijk account bij Onlineverf.nl. Deze kunnen wij voor jou aanmaken. Zo is jouw bestelling efficiënt en goed geregeld. Hoe groot jouw bedrijf ook is. Profiteer ook van deze voordelen en maak een zakelijk account aan? Dat kan al binnen enkele minuten en dat doe je hier!

Redenen om een zakelijk account aan te maken:
✓ Beheer al je bestellingen en retouren op één plek
✓ Bestellen op rekening is mogelijk
✓ Bestel sneller met je bewaarde adresgegevens
✓ Alle bestellingen en facturen in één duidelijk overzicht.
✓ Download gemakkelijk je facturen

Klantenservice
Wij vinden het belangrijk om een goede zakelijke relatie te onderhouden met onze klanten. Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met onze klantenservice op via klantenservice@onlineverf.nl of bel ons op 085 112 02 02.