Roomwit 9235 - Wijzonol

Wijzonol 9235 Roomwit is een witte kleur uit de Wijzonol waaier. Deze witte kleur lijkt erg op een RAL kleur, maar moet niet verward worden met RAL 9235. Het is een zacht- en crèmeachtige kleur en is fijn om naar te kijken. De kleur wordt veel gebruikt bij mensen die niet helemaal een witte kleur zoeken. Deze kleur zit dus van het witte af en is zoals genoemd meer geneigd naar roomwit.

9235 Roomwit Wijzonol

Wijzonol buitenkleuren

De kleur 9235 van Wijzonol kan naast binnen ook prima buiten gebruikt worden. Voor de kozijnen of voordeur is deze zacht witte kleur prima te gebruiken. Wijzonol 9235 heeft een vriendelijke look om naar te kijken en kan goed gecombineerd worden.

RAL 9235

Even voor de goede orde: de kleur RAL 9235 bestaat niet. Het kleurnummer 9235 is roomwit en is een kleur van Wijzonol. Je kunt Wijzonol kleuren dus ook niet omzetten naar RAL. Dat komt omdat Wijzonol 9235 een uniek kleurnummer is. Het voordeel is dat je nagenoeg iedere kleur in ieder type verf kunt mengen.

Kleur 9235 Roomwit

De kleurcode is zoals genoemd 9235. Deze is niet te verwarren met RAL 9235, want dat kleurnummer bestaat niet zoals we hierboven genoemd hebben. Wijzonol Roomwit is de naam van de kleur en kan als zodanig ook herkend worden. Roomwit is in dit geval een kleur van Wijzonol, ook wel bekend onder het kleurnummer 9235.

Een kleur komt goed tot zijn recht, mits deze goed wordt gebruikt. Daarmee bedoelen we dat een kleur beter tot uiting komt wanneer deze gecombineerd wordt met een andere kleur. Wijzonol 9235 Roomwit is een zachte, crème achtige  kleur met een tint geel erdoor die perfect te combineren is met bijvoorbeeld een donkere tint. Het gebruik van de juiste tint geeft de woning een mooie uitstraling en kan de accenten op de juiste plek leggen. Veelal geeft bovenstaande combinatie een landelijke uitstraling.