Servicepunt - Amsterdam Centrum

Verf kopen in Amsterdam was nog nooit zo gemakkelijk! Maar liefst drie verfspeciaalzaken van Engels tref je onze hoofdstad. In het Centrum, in Amsterdam West en Amsterdam Noord. In het centrum aan de Elandsgracht 93-97 helpen en adviseren wij je graag over de juiste verf en bijbehorende gereedschappen.

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt. 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Sigma verf en andere bekende merken in Amsterdam

In al onze winkels vind je een ruim assortiment bekende verfmerken zoals Wijzonol, Sikkens en Sigma. Zoek je een hoogglans buitenlak of een zijdeglans lak voor binnen? Bij ons servicepunt in het centrum van Amsterdam ben je aan het juiste adres. Ook voor kleurenstalen en benodigde aanvullende producten.

De beste verfwinkel in Amsterdam Centrum

Met trots kunnen we melden dat wij echte vakmensen zijn die alleen de beste kwaliteit producten en service leveren. Door onze jarenlange ervaring weten we jou precies het juiste advies te geven voor jouw schilderklus. En alles voor het beste resultaat.

Goede bereikbaarheid

Kom je naar onze verfwinkel in Amsterdam Centrum dan is dat een ware belevenis. Via de vele grachten of negen straatjes, parkeer je gratis in de Q-Park (Paint&Ride).