Servicepunt - Amsterdam West

Verf kopen in Amsterdam gaat nu nog gemakkelijker! In onze hoofdstad vind je maar liefst drie verfspeciaalzaken van Engels in West, Noord en het Centrum. Aan de Van Hallstraat 294 helpen en adviseren wij je graag over de juiste verf en gereedschappen.

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt. 

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag 08:00 - 17:00 uur
Donderdag 08:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Sigma verf en andere bekende merken

In onze winkel vind je een groot aanbod van bekende verfmerken zoals Sigma, Sikkens en Wijzonol. Of u nu op zoek bent naar vloerverf of vloerlak, betonverf of muurverf, buitenverf of bootlak, hoogglans of zijdeglans. Bij ons servicepunt in Amsterdam West ben je aan het juiste adres. Engels is zowel Sigma Coatings specialist als Sikkens en Wijzonol verfspecialist. Met trots een echte speciaalzaak.

De beste verfwinkel in Amsterdam West

Verf bestellen doe je natuurlijk het liefst bij de specialist. Bij ons dus! We adviseren je graag, hebben de beste kwalitatieve producten en merken in ons assortiment en leveren service.  

Goede bereikbaarheid

In een karakteristiek monumentaal pand in het stadsdeel Westerpark vind je onze verfwinkel in Amsterdam West. Wij zijn goed te bereiken en je parkeert gratis op eigen terrein. Verf kopen in de verfwinkels van Engels is een belevenis. Wij laten je de verf zien en voelen en adviseren je bij een kleurkeuze. Onze specialisten staan altijd voor je klaar. Kom gezellig langs en laat je inspireren door de vele kleurenstalen in onze winkel!