Kleur van het Jaar

Wij zijn experts in verf, alle benodigdheden hiervoor en uiteraard in alle mogelijk denkbare kleuren. Er is ons niet snel ‘een kleur te gek’. En we doen ons best om kleuren toe te lichten zodat jij uiteindelijk zelf de beste kleur voor jou kiest. Alle merken doen hier zelf ook de nodige moeite voor. En eens per jaar zetten sommige merken een kleur bijzonder feestelijk in de schijnwerpers.

Want jaarlijks wordt door onder meer Sigma, Histor en Flexa een Kleur van het Jaar gekozen. Allerlei wereldwijde trends worden besproken door kleurexperts en tezamen met allerlei inzichten kiezen ze één hoofdkleur voor een heel jaar.

Vanuit deze ene kleur ontstaan een aantal prachtige paletten met stijlen en sferen die zeker aanspreken. Deze veelal veelzijdige kleuren kennen verschillende tinten die je huis zullen veranderen!

Flexa Kleur van het Jaar

Flexa, het merk van de verfproducent AkzoNobel, draait al jaren mee op de markt. Over de hele wereld worden Flexa muurverf, lakken en coatings verkocht. Jaarlijks brengt Flexa een Kleur van het Jaar uit, met oog op de ontwikkelingen rond de wereld, onze behoeften en gevoelens.

Histor Kleur van het Jaar

Histor brengt verf gericht uit op de particulier en is een populair doe-het-zelf merk. Niets is zo persoonlijk als een kleur want met kleur maak je elk interieur persoonlijk. Dat weten ze bij Histor als geen ander.

Om jou te inspireren brengt ook Histor elk jaar een Kleur van het Jaar uit. Een kleurenpalet opgebouwd uit verschillende thema’s zodat jij altijd kleur kan kiezen. 

Sigma Kleur van het Jaar

Bekend van de verf van hoog niveau, dat is Sigma! Dit Nederlandse merk is zeer geschikt voor professioneel schilderwerk. Kwalitatieve verf van een betrouwbare fabrikant. Met altijd een ruime keuze, ook wat de Kleur van het Jaar betreft.

Jaarlijks selecteren de verfexperts een pallet van kleuren waar ongetwijfeld een geschikte combinatie voor jou tussen zit!

Kleur van het Jaar kopen?

Vanzelfsprekend mengen wij deze nieuwe kleur voor je in elke gewenste verf. Voor binnen én buiten. Wordt het muurverf voor jou of een lak? Voor hout of beton, met of zonder glans? Wil je de kleur van het jaar kopen? Heb je behoefte aan goed advies? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor jouw verf en alle benodigdheden.

Jouw voordelen bij Onlineverf

Koop jouw verf en verfbenodigdheden bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  •       Gratis online advies
  •       Voordeligste verf webshop
  •       Snelle levering
  •       Achteraf betalen