Histor Kleur van het Jaar

Histor helpt al sinds 1949 schilderend Nederland aan de beste lakken, verven en coatings. En is daarmee één van de grootste en meest bekende merken van Nederland. Histor staat voor vooruitgang en innovatie. Zo ontwikkelen zij verven gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen. Naast alle andere bekende Histor kleuren brengen zij elk jaar op basis van deze trends de Kleur van het Jaar uit. Passend bij de en maatschappij van dat moment.

Histor kleur 2024: Limitless

De tijd van overweldigende creativiteit is aangebroken. Trendwatchers van Histor signaleren ongekende verschuivingen op nagenoeg elk vlak. Vanuit die gedachte introduceert het verfmerk Limitless (PPG1091-3) als Kleur van het Jaar 2024. Dit grenzeloos geel komt uitstekend tot z’n recht als basiskleur, maar doet het net zo goed als ondersteuner van zowel warme als koele tonen.

We laten ons niet langer weerhouden door zelfopgelegde beperkingen, door de grenzen van de werkelijke en digitale wereld of door sociale conventies. Neem nou rolmodellen als Harry Styles en Bad Bunny die uitdagen met een nieuwe vorm van mannelijkheid. Limitless kan het interieur voorzien van een heldere en intense kracht of juist zacht zijn als neutrale toon. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. Met drie Histor-inspiratiepaletten vormt het de basis voor creatieve en persoonlijke kleurcombinaties.

Histor Kleur van het Jaar 2023: Vining Ivy

Histor ontwikkelde een bijzondere nieuwe kleur die meteen werd uitgeroepen tot Kleur van het Jaar 2023: Vining Ivy. De kleur mengt krachtig blauw met verfijnd groen voor een diepe edelsteenkleur en krijgt daardoor een unieke tint die je kunt beschrijven als groen, blauw, groenblauwig, blauwgroenachtig en alles daar tussenin.

Jij mag het zeggen, want de kleur is gemaakt voor jouw huis, jouw rust en jouw balans. En dat is precies het gevoel dat Vining Ivy je geeft. Of je het nu gebruikt als basiskleur op een wand of als accentkleur voor een meubel.

Olive Sprig Muur

Vining Ivy bestellen

Vining Ivy is natuurlijk te bestellen bij Onlineverf.nl. Vining Ivy is geschikt voor muren, plafonds, kozijnen, deuren en meubelen. Zowel binnen- als buitenverf en is verkrijgbaar in matte verf, zijdeglans verf en glans verf. Daarnaast is de Vining Ivy niet alleen in Sigma of Histor te mengen, maar is deze Kleur van het Jaar in vrijwel alle merken bij ons verkrijgbaar! Wij helpen je graag met al je vragen over Vining Ivy. Dan kan je natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice.

Kleur van het Jaar 2022: Olive Sprig

Olive Sprig is een natuurlijke, grijsgroene kleur die staat voor groei en veerkracht van de natuur. De kleur geeft sfeer in je ruimte en zorgt voor een organisch en authentiek gevoel in je interieur. De kleur fleurt een kamer goed op en past bij de laatste interieurtrends.

Kleur van het Jaar 2021: Transcend

Voor het jaar 2021 was de Kleur van het Jaar: Transcend. Transcend is een beigekleur met een zachtrode ondertoon en kan op veel plekken gebruikt worden als basiskleur, maar ook als accentkleur. Transcend geeft je ruimte een sfeervolle en warme uitstraling.

Transcend

Kleur van het Jaar 2020: Chinese Porcelain

Chinese Porcelain is een mooie rustige diepblauw kleur die past in elk interieur. Geïnspireerd door het welbekende Chinese porselein. De kleur staat voor stilte en balans. De blauwe kleur heeft ook wat weg van luxe en vormt een rustige basis voor jouw interieur.

Chinese Porcelain

Jouw voordelen bij Onlineverf

Koop jouw Histor keuren bij Onlineverf.nl met de volgende voordelen:

  •         Gratis online advies
  •         Voordeligste verf webshop
  •         Snelle levering
  •         Achteraf betalen

Wil je naast dit merk verf meer inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over Olive Sprig? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.