Histor Kleur van het Jaar

Histor helpt al sinds 1949 schilderend Nederland aan de beste lakken, verven en coatings. En is daarmee één van de grootste en meest bekende merken van Nederland. Histor staat voor vooruitgang en innovatie. Zo ontwikkelen zij verven gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen. Naast alle andere bekende Histor kleuren brengen zij elk jaar op basis van deze trends de Kleur van het Jaar uit. Passend bij de en maatschappij van dat moment.

Het is weer zover, de kleur van het jaar is bekend! Meer dan ooit zijn we toe aan persoonlijk contact met anderen en contact met de natuur. Histor heeft de kleur van het jaar gebaseerd op deze behoefte. En de kleur van het jaar 2022 is geworden: Olive Sprig!

Wat is Olive Sprig?

Olive Sprig is een natuurlijke, grijsgroene kleur die staat voor groei en veerkracht van de natuur. De kleur geeft sfeer in je ruimte en zorgt voor een organisch en authentiek gevoel in je interieur. De kleur fleurt een kamer goed op en past bij de laatste interieurtrends.

Olive Sprig Muur

Buiten naar binnen

Ook dit jaar zaten we meer binnen door de pandemie. Het gevoel om naar buiten te gaan was groot. Door het kiezen van deze natuurlijke kleur creëer jij een groene oase thuis. Olive Sprig staat voor positiviteit, natuur en authenticiteit. De kleur is gebaseerd op de bekende olijftak die de kernwaarden draagt van hoop, harmonie en vrede. Combineer deze kleur met houten meubelen, natuurlijke materialen en donkere groentinten voor een interieur wat één is met de natuur.

Olive Sprig in huis

Waar combineer je de kleur van het jaar dan mee? Nou speciaal daarvoor heeft Histor altijd 3 kleurpaletten samengesteld: Introspective, Inspired en Invaluable. Creëer een unieke stijl in je interieur.

Introspective
Is gebaseerd op zachte, intieme kleuren die Olive Sprig versterken. Het pallet bestaat uit neutrale kleuren en pasteltinten te gebruiken om je woning knus en warm te maken.

Inspired
Staat voor lef en vrolijkheid. Combineer fellere kleuren zoals felroze of knalgeel om Olive Sprig nog beter uit te laten komen. Creëer een unieke sfeer in je woning. Inspired gaat vooral om speels zijn, laat je creativiteit de vrije loop!

Invaluable
Als laatste is Invaluable een pallet wat bestaat uit aardse tinten en warme kleuren zoals donkergroen of donkerroze. In combinatie met Olive Sprig creëer je diepte en warmte in je woning.

Olive Sprig inspiratie

Olive Sprig inspiratie 1
Olive Sprig inspiratie 2
Olive Sprig inspiratie 3

Olive Sprig bestellen

Olive Sprig is natuurlijk te bestellen bij Onlineverf.nl. Olive Sprig is geschikt voor muren, plafonds, kozijnen, deuren en meubelen. Zowel binnen- als buitenverf en is verkrijgbaar in matte verf, zijdeglans verf en glans verf. Wij helpen je graag met al je vragen over Olive Sprig. Dan kan je natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice.

Kleur van het Jaar 2021: Transcend

Voor het jaar 2021 was de Kleur van het Jaar: Transcend. Deze kleur staat voor de behoefte aan warmte. Transcend is een beigekleur met een zachtrode ondertoon. Transcend kan op veel plekken gebruikt worden als basiskleur maar kan ook gebruikt worden als accentkleur. Transcend geeft je ruimte een sfeervolle en warme uitstraling.

Transcend

Kleur van het Jaar 2020: Chinese Porcelain

Chinese Porcelain is een mooie rustige diepblauw kleur die past in elk interieur. Geïnspireerd door het welbekende Chinese porselein. De kleur staat voor stilte en balans. De blauwe kleur heeft ook wat weg van luxe en vormt een rustige basis voor jouw interieur.

Chinese Porcelain

Jouw voordelen bij Onlineverf

Koop jouw Histor keuren bij Onlineverf.nl met de volgende voordelen:

  •         Gratis online advies
  •         Voordeligste verf webshop
  •         Snelle levering
  •         Achteraf betalen

Wil je naast dit merk verf meer inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over Olive Sprig? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.