Histor Kleuren

Histor kleur van het jaar

Elk jaar is het weer spannend; welke kleur zal de nieuwe Histor kleur van het jaar worden? Een ding is zeker, het is elke keer weer een fijne en inspirerende kleur. En de kleurexperts doen alvast een heleboel werk voor je. Want passend bij de jaarlijkse tint die in de schijnwerpers staat wordt een bijpassend inspiratie palet gepresenteerd.

Het voorgestelde kleurenpalet maakt het je erg makkelijk om de kleur van het jaar te combineren met bijpassende tinten. Zo weet je zeker dat jouw muurverf past bij je interieur of de kleur van je kozijnen.

Olive Sprig muur

Histor Kleur van het jaar 2022

Ja hij is bekend! Olive Sprig, oftewel olijfboom takje is de kleur van 2022. Het is een natuurlijke lichtgroene pasteltint die in ieder interieur past en voor ontspanning staat.

Wil je weten hoe je een ontspannen sfeer op je muren kan schilderen in combinatie met Olive Sprig? Lees dan onze pagina over de Histor Kleur van het Jaar eens!

Ontdek Histor Kleuren!

Histor Geordend

Histor Geordend is een fijne groentint met een erg natuurlijke uitstraling. Hij combineert makkelijk met wit- en grijstinten en geeft warmte aan je kamer. Bestel Geordend muurverf of toch lakverf? Wat dacht je van een houten meubel of tafeltje in dit prachtige olijfgroen!

Histor Singing Sand

Singing Sand is een Histor kleur die belooft wat de naam zegt: het vakantiegevoel van zandstrand, muziek, zon; dat wil jij toch ook op je muur schilderen! Accenten zetten? Combineer deze neutrale zandtint met donkergrijs gelakte staal-look kozijnen, trendy en stijlvol!

Histor Boulder Lichen

Boulder Lichen is een lichtgroene tint uit de populaire Histor My Color serie en als muurverf of lakverf verkrijgbaar. Haal buiten naar binnen door Boulder Lichen muurverf met 1-2 bijpassende groentinten te combineren. Jouw kamer is een groene oase in huis!

Welke Histor kleuren passen bij elkaar?

Voor kleurencombinaties kan je inspiratie opdoen op onze eigen kleurenpagina. Heb je jouw favoriete tint of kleuren gevonden? Met de Histor kleurcode kan je makkelijk en online jouw muurverf of lakverf bestellen. Wij mengen elke kleur voor je en je kan bij ons ook voor de verfbenodigdheden terecht.

Ken jij de Histor One collectie al?

Dit is een collectie van prachtige lakken en muurverf producten. Wanneer je jouw kamer een elegante uitstraling wilt geven zijn de matte, poederachtige verven uit de Histor One collectie echt iets voor jou!

De meest populaire producten zijn de Histor One muurverf mat voor een authentieke sfeer in je kamer. En de Histor One krijtverf waarmee je jouw muren, accessoires of meubels in huis een prachtige poedermatte uitstraling geeft.

Ben je benieuwd naar Histor One? Lees dan verder op onze Histor One pagina. Heb je vragen rond kleurkeuzes of welke muurverf of lakverf geschikt is voor jouw verfklus? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij adviseren je graag!

Histor One Assortiment