Histor Geordend

Of je je slaapkamer wilt schilderen of de buitenboel, jouw schilderklus begint met het bepalen van de juiste kleur. Om helderheid en kleurechtheid te bewaken, maken we in de verf gebruik van kleurcodes. Dit voorkomt verwarring, want als je vandaag bijvoorbeeld kleurcode 6924 verf koopt, krijg je dezelfde kleur als wanneer je die over een tijdje besteld.

Ook verschillende tinten van één kleur hebben een eigen kleurcode gekregen. Dus als je dacht, dat je met alleen ‘groen’ er wel zou zijn, dan hebben we nieuws; ook de kleur groen bestaat uit meerdere kleurcodes.

Histor is een bekend Nederlands verfmerk en werkt ook met kleurcodes. De producten zijn erop gericht om het de klusser, de doe-het-zelver, zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het merk heeft heel veel kleuren in het assortiment en die zijn ideaal voor het schilderen van je huis! Of het nu voor binnen of buiten is, voor iedere klus is er een verfsoort verkrijgbaar.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de kleur Histor Geordend. Deze kleur laat zich mooi combineren met lichte tinten als wit en crème, maar ook met antraciet. De verf is er voor verschillende ondergronden zoals hout, muren maar ook voor gips.

Welke kleur is Histor Geordend?

De kleur Histor Geordend valt in de groentinten. Kleurcode 4010-G30Y of 6924 hoort bij de kleur Geordend. Een echte Histor kleur want de kleur is fris en niet te aanwezig. Niet lichtgroen en zeker niet donkergroen. Niet knalgroen en schreeuwerig maar juist subtiel en warm. Histor Geordend combineren gaat goed samen met andere lichtgroene of donkergroene tinten uit de Histor collectie, want Histor Geordend lijkt het meest op olijfgroen. Daarmee haal je een hele mooie kleur in huis! Voor meer inspiratie, lees onze blog over groene muurverf!

Histor Geordend muurverf en Histor Geordend lak

Histor Geordend is verkrijgbaar voor binnen en buiten. De muurverf is te gebruiken voor steenachtige ondergronden zoals pleisterwerk, metselwerk en beton, maar ook voor gips, gipskarton en hard- en zachtboard. Uiteindelijk zijn jouw muren zelfs was- en schrobbaar; heel handig in de speelkamer of keuken!

Wij leveren uiteraard ook lakken met zijdeglans of hoogglans of zelfs mat en ultramat. Alles om Histor Geordend in en rondom jouw huis te laten stralen!

Jouw voordelen bij Onlineverf

Koop jouw Histor Geordend bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  •         Gratis online advies
  •         Voordeligste verf webshop
  •         Snelle levering
  •         Achteraf betalen

Wil je inspiratie over de verschillende bestaande Histor kleuren? Bestel een kleurenwaaier! Wil je meer weten over Histor Geordend? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf en verfbenodigdheden maakt en je schilderklus een groot succes wordt!