Sigma kleur van het jaar 2024: Limitless

Sigma kleur van het jaar 2024: Limitless

Leestijd: 3 minuten 05-09-2023

Ieder jaar selecteert Sigma de verfkleur van het jaar, een kleur die de trends en stijlen van dat moment belichaamt. In 2024 is de eer toebedeeld aan de kleur Limitless. Met zijn veelzijdigheid en verfrissende uitstraling biedt deze kleur grenzeloze mogelijkheden om je woonkamer een moderne en grenzeloze uitstraling te geven. We vertellen je graag hoe je Limitless kunt toepassen in je woonkamer.

De Kleur van het Jaar 2024: Limitless

Limitless is niet zomaar een kleur. Het is namelijk de Sigma verkleur van het jaar 2024. De kleur is een harmonieuze combinatie van neutrale tinten die afkomstig zijn uit de gele kleurenfamilie. Limitless zorgt hierdoor voor een rustgevende en veelzijdige uitstraling. De geeltint komt goed tot zijn recht als basiskleur, maar absoluut ook als ondersteuner van zowel warme als koele tonen. Kortom; eindeloze mogelijkheden. Eén ding is in ieder geval zeker: Limitless maakt je woonkamer groter en lichter met een eigentijds en modern tintje!

Statement-muur met PPG1091-3 Limitless

Maak een onvergetelijke indruk in je woonkamer! Ga voor een statement-muur met de veelzijdige kleur Limitless. Kies een muur die alle ogen vangt, zoals de muur achter de bank of tegenover de ingang en geef deze een helft van de verfrissende verflaag Limitless en combineer het met de rust van Coffee Creme kleur. Deze kleurencombinatie brengt direct een gevoel van ruimte en lichtheid in de kamer. Tegelijkertijd vormt het een krachtig visueel element dat de aandacht grijpt en bewondert.

Sigma kleur van het jaar 2024 Limitless

Sigma Limitless bestellen

Bestel direct de kleur van het jaar 2024 in één van onderstaande producten:

PPG1091-3 limitless sfeerbeelden

Sigma kleur van het jaar 2024 slaapkamer
Sigma kleur van het jaar 2024 badkamer
Sigma kleur van het jaar 2024 woonkamer

Het 60-30-10 principe

Een handige richtlijn bij het toepassen van Limitless (of elke andere kleur) in je woonkamer is het 60-30-10 principe. Volgens deze regel verdeel je de kleuren in de ruimte als volgt: 60% krijgt een dominante kleur, 30% een nuancerende kleur en 10% een accentkleur. Laat Limitless de hoofdrol spelen op je muren en grote meubelstukken. Combineer het met de verfijnde nuance van Coffee Crème (PPG1008-1) en voeg een vleugje levendigheid toe met accessoires in Bramble Jelly (PPG13-04). Dit creëert een harmonieus en samenhangend geheel dat je interieur naar nieuwe hoogten tilt.

Schilder erop los met de verkleur van het jaar!

Creëer een moderne sfeer in je woonkamer met het grenzeloze Limitless, de verfkleur van het jaar 2024. Gebruik het 60-30-10 principe en voeg een statement-muur toe om deze kleur op een doordachte manier te integreren en een eigentijdse en stijlvolle woonruimte te creëren. Met de hoogwaardige Sigmaverven, zoals de Pearl Clean Matt, ben je verzekerd van kwaliteit. Waar wacht je nog op? Ga ervoor en geef je woonkamer de make-over die het verdient!

Sigma Limitless 60-30-10