Servicepunt - Sliedrecht

Verf kopen in Sliedrecht? In onze verfwinkel Onlineverf servicepunt in Sliedrecht ben je aan het juiste adres voor muurverf en lakverf voor binnen en buiten. Laat je ter plekke adviseren en koop de verf die bij jouw schilderklus past. Wij helpen en adviseren je graag over de mooiste kleur verf passend bij jouw interieur en ook alle gereedschappen voor het schilderen koop je makkelijk in onze verfwinkel.

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten

Sigma verf en meer A-merken in Sliedrecht

Schilder jij het liefst met Sigma verf? Of zweer je bij verf van Sikkens, Wijzonol buitenlak of trendy muurverf van het jaar van Flexa? In onze winkel kies je uit een groot aanbod van A-merk mengverf en lakverf van populaire merken zoals Sigma, Sikkens, Flexa, Histor en meer.

Bij dit servicepunt in Sliedrecht ben je aan het juiste adres voor al jouw verf en mengverf op kleur. Van super matte muurverf van Sikkens voor je woonkamer tot hoogglans lakverf voor buiten van Sigma, jij kiest uit het ruime verf assortiment jouw favoriete verf. Een groot voordeel van deze speciaalzaak is dat we elk merk verf in jouw favoriete kleur kunnen mengen dankzij al onze mengmachines.

De beste verfwinkel in Sliedrecht 

Graag laten wij je profiteren van onze ervaring rond verf. In de verfwinkel kies je uit de beste merken verf van Sigma, Sikkens, Wijzonol en meer. Deze mengen wij graag voor je op kleur en je mag vertrouwen op eerlijk advies. 

Wil jij graag weten welke verf het beste geschikt is voor jouw schilderklus? Wij helpen je graag en geven je tips hoe je de muurverf, lakverf of speciale verf het beste kan verwerken. Door onze jarenlange ervaring weten wij alle trucjes van het schilderen. Ga voor het mooiste resultaat met de juiste verf, het bijbehorende gereedschap en goed advies

Goede bereikbaarheid

Onze verfwinkel in Sliedrecht zit centraal gevestigd op het industrieterrein richting Giessendam. Met de auto bereik je ons via de A15, afrit 25 Sliedrecht-Oost. Je parkeert gemakkelijk voor de deur van onze winkel. Of kom gezellig op de fiets, wij zitten vlakbij de grote rotonde aan de Sportlaan in Sliedrecht. Tot snel!