Servicepunt - Den Helder

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan snel naar van Brederode in Den Helder. Je vindt daar een gigantische keuze aan verf en behang van de bekende merken als Sigma, Sikkens en Farrow en Ball. Naast verf helpen we je graag verder met de totale woning stoffering. Maak samen met van Brederode van jouw huis een echt Thuis! 

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt.

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Sigma verf en andere bekende merken in Den Helder

Bij ons vind je een ruim assortiment verf van alle bekende vermerken zoals Wijzonol, Sikkens, Sigma en meer. Zoek je een hoogglans buitenlak of een zijdeglans lak voor binnen? Bij ons servicepunt in Den Helder ben je aan het juiste adres. Ook voor kleurenstalen en benodigde aanvullende producten.

Goede bereikbaarheid

Onze verfwinkel in Den Helder bevindt zich op het Ravelijncenter. Dit is hét winkelgebied in de kop van Noord-Holland. Je kan gratis parkeren!