Sikkens Alphacryl kopen?

Sikkens Alphacryl muurverven zijn gemakkelijk te verwerken. Daarnaast is het muurverf uit het hoogste segment (zelfs het Rijksmuseum gebruikt het), heeft het een ultra matte uitstraling maar is het wel ook scherp geprijsd. Als je op zoek bent naar écht matte muurverf van de beste kwaliteit, dan moet je zeker gaan voor onderstaande producten. 

Het meest matte resultaat met Sikkens Alphacryl 

De matheid van de producten binnen de Alphacryl lijn zijn hoog en van hele goede kwaliteit. Deze serie heeft drie verschillende producten. Het is eigenlijk heel simpel! Je hebt een verf die speciaal voor het plafond is geschikt. Daarnaast heb je een extreem matte en zeer goed aan te brengen muurverf voor binnen. Daarbij kun je kiezen voor de bijbehorende primer die onder de muurverf aangebracht kan worden. Door het combineren van deze producten ben je gegarandeerd van het meest matte, beste en mooiste resultaat! 

Alphacryl Plafondverf

Als je een plafond gaat schilderen wil je vooral dat de verf lekker makkelijk aan te brengen is. Daarnaast is het erg belangrijk dat je geen last hebt van baanvorming. Een andere benaming voor baanvorming is strepen op het oppervlak. Je wilt graag dat de verf gelijkmatig opdroogt, zodat je geen strepen ziet. De Sikkens Alphacryl Plafond zorgt hier allemaal voor! Met deze plafondverf ben je gegarandeerd van het beste resultaat en de verf is ook nog eens heel gemakkelijk aan te brengen!

De Sikkens Alphacryl Pure Mat

Misschien wel de meest unieke en mooiste muurverf van het moment; de Sikkens Alphacryl Pure Mat. Deze verf is geroemd door schilders, consumenten en kleurliefhebbers. De extreme matheid van deze verf is écht uniek! De matheid is bijzonder, omdat de muurverf eigenlijk niet met een andere muurverf te vergelijken is. In alle eerlijkheid zijn er wel verfsoorten die nog matter zijn, zoals krijtverf, alleen praten we dan over een heel andere kwaliteit. Deze matte muurverf van Sikkens is na droging goed afneembaar en ijzersterk. Iets wat andere verfsoorten nogal eens nalaten. Daarnaast heb je bij deze verf geen last van strepen of opglanzen. De verf blijft echt extreem mat en de lange open tijd van de verf zorgt ervoor dat de verflaag mooi egaal opdroogt. 


Categorieën Producten
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Sikkens Alpha Alpha Rezisto Easy Clean
Sikkens Alphacryl Alpha Plafond Extreem Mat
Sikkens Alphatex Sikkens Alphatex IQ Mat
Sikkens Binnenlak Sikkens Alphatex IQ
Sikkens Buitenlak Sikkens Alpha Humitex SF
Sikkens Cetol Sikkens Alpha Projecttex
Sikkens Grondverf Sikkens Buitenlak Hoogglans
Sikkens Muurverf Sikkens Buitenlak Zijdeglans
Sikkens Rezisto SIkkens Cetol TGL Satin Plus
Sikkens Rubbol Sikkens Redox BL Multipimer
Sikkens Verf Aanbieding Sikkens Cetol TGX Gloss
  Sikkens Alphacryl Pure Mat SF Combideal Grof