Servicepunt - Leeuwarden

Verf kopen in Leeuwarden? Wij helpen je graag bij ons servicepunt met alles wat maar te maken heeft met kleur, verf of schilderen. Wij weten alles over verf en daarbij de benodigdheden, voor zowel binnen als buiten. Bij ons kun je terecht voor deskundig advies, inspiratie en de beste verfproducten voor jouw schilderklus. 

Kom langs bij ons servicepunt in Leeuwarden en laat je inspireren en adviseren voor de beste merken de mooiste kleuren. 

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Dé verfwinkel van Leeuwarden en omgeving 

Ben je op zoek naar de perfecte kleur, de beste verf en goede service in Leeuwarden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Of je nou kiest voor het verfrissen van jouw binnenmuren met een nieuw kleurtje, of jouw schutting een opknapbeurt moet geven, wij helpen je graag.

Bekende merken zoals Sigma, Flexa en Sikkens

Bij ons in de winkel hebben wij een uitgebreide collectie van professionele merken zoals Sigma, Flexa of Sikkens. Voor iedere klus hebben wij de juiste verf beschikbaar, maar ook voor advies en inspiratie ben je van harte welkom! 

Kom langs, wij zijn makkelijk te bereiken

Je vindt ons gemakkelijk dicht in de buurt van het SC Cambuur aan de Wagnerstraat. Kom maandag t/m zaterdag gezellig langs in onze winkel. Of je nou woont in Leeuwarden, Lekkum, Miedum, Hempens of Tietjerk. Parkeren kan gemakkelijk voor de deur.