Servicepunt - Dronten

Zijn je kozijnen aan een nieuwe verflaag toe? Wil je de muur achter de bank nu echt in die hippe kleur schilderen? Vind je een zwarte houten schutting mooier? Alles is mogelijk! Nog nooit kocht je je verf in Dronten zo eenvoudig. In onze winkel aan de Houtwijk 9, dichtbij het station, vind je alles wat je nodig hebt om jouw schilderklus tot een succes te maken. Van stylisten met advies en inspiratie tot de beste verfmerken en -benodigdheden.

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt.

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 uur
Dinsdag 08:30 - 17:30 uur
Woensdag 08:30 - 17:30 uur
Donderdag 08:30 - 17:30 uur
Vrijdag 08:30 - 21:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Sigma verf en andere bekende merken

Wij werken met een groot assortiment bekende merken als Wijzonol, Sigma en Sikkens. Ben je op zoek naar een zijdeglans lak voor je houtwerk of vind je hoogglans mooier? Verf voor binnen of juist voor buiten, op je muur of op het houtwerk; bij ons servicepunt in Dronten ben je aan het juiste adres.

De beste verfwinkel van Flevoland

Met onze jarenlange ervaring in de woninginrichting leveren wij uitsluitend kwalitatief goede producten en service. Wij kunnen jou adviseren bij elke soort schilderklus, zodat jij zelf aan de slag kan.

Goede bereikbaarheid

Woon je in Swifterbant, Biddinghuizen, Ketelhaven, Dronten Noord of Dronten Zuid, kom eens langs in onze winkel. We nemen je mee in alle kleurmogelijkheden en vertellen je alles wat je wilt weten over jouw verfklus!