Verfwinkel Utrecht: Onlineverf.nl de Vakman

Verf kopen in Utrecht gaat nu nog gemakkelijker! In deze mooie stad vind je verf & behang specialist De Vakman. In deze prachtige winkel vind je alles wat je nodig hebt om jouw schilderklus tot een succes te maken. Wij helpen en adviseren je graag over de juiste verf en gereedschappen.

Let op! Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt.

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Sigma verf en andere bekende merken

In onze winkel vind je een groot aanbod van bekende verfmerken zoals Sigma, Sikkens en Wijzonol. Of je nu op zoek bent naar een hoogglans buitenlak van het merk Sigma of naar een zijdeglans lak voor binnen van Sikkens. Bij ons servicepunt in Utrecht ben je aan het juiste adres. Liever een zijdeglans lakverf voor de buitendeur? Ook dat vind je in onze winkel. De Vakman is zowel Sigma Coatings specialist als Sikkens verf specialist. Met trots een echte speciaalzaak. Uiteraard zijn al onze mengmachines gecertificeerd en worden deze regelmatig onderhouden. Tevens werken wij uitsluitend met originele producten en mengpasta's. 

De beste verfwinkel in Utrecht

Verf bestellen doe je natuurlijk het liefste bij de specialist. Met trots kunnen we melden dat wij echte vakmensen zijn die alleen de beste kwaliteit producten en service leveren. Door de jarenlange ervaring weten we precies wat jij nodig hebt jouw schilderklus. We adviseren je graag over de juiste kwast en roller, want ook dat is cruciaal voor het beste resultaat. 

Goede bereikbaarheid

Onze verfwinkel in Utrecht zit centraal gevestigd in Oudwijk. Dit is vlak bij het Wilhelminapark, de Schildersbuurt en Abstede. Uiteraard zit de winkel ook vlak bij het centrum en kun je ons met de fiets, de auto of het openbaar vervoer bereiken. 

Behangwinkel Utrecht

Behang kopen in Utrecht? Voor een behangwinkel in Utrecht ben je bij ons aan het goede adres! Met bekende merken als Arte, Eiffinger, BN Wallcoverings en Hooked on Walls hebben we voor ieder wat wils. Kom gerust langs, drink een bakje koffie en we helpen je graag!