Servicepunt - Baarn

Verf kopen in Baarn doe je natuurlijk bij Schmidt-Koelewijn. In de prachtige plaats Baarn vind je onze verfwinkel in een statig pand aan de Dalweg 16. In onze winkel kun je alles vinden wat je nodig hebt om jouw schilderklus tot een succes te maken. Wij helpen en adviseren je graag over de juiste verf en gereedschappen.

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt. 

Openingstijden

Maandag 08:30 - 18:00 uur
Dinsdag 08:30 - 18:00 uur
Woensdag 08:30 - 18:00 uur
Donderdag 08:30 - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 - 18:00 uur
Zaterdag 08:30 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Sikkens verf en andere bekende merken

In onze winkel vind je een groot aanbod van bekende verfmerken zoals Sigma en Sikkens. Of je nu op zoek bent naar een zijdeglans binnenlak van het merk Sikkens of naar een hoogglans lak voor buiten van Sigma. Bij ons servicepunt in Baarn ben je aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar muurverf voor de buitenmuur, lakverf voor de binnenboel of een potje beits. Wij kunnen je helpen. Uiteraard zijn al onze mengmachines gecertificeerd en worden deze regelmatig onderhouden. Tevens werken wij uitsluitend met originele producten en mengpasta's. 

De bekendste verfwinkel van Baarn

Verf bestellen doe je natuurlijk het liefst bij de specialist. Met trots kunnen we melden dat wij echte vakmensen zijn die alleen de beste kwaliteit producten en service leveren. Door de jarenlange ervaring weten we precies wat jij nodig hebt jouw schilderklus. We adviseren je graag over de juiste kwast en roller, want ook dat is belangrijk voor het beste resultaat. Heb je nog vragen over de verwerking van de verf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze verfspecialisten helpen je met alle plezier. 

Goede bereikbaarheid

Onze verfwinkel in Baarn zit centraal gevestigd in tussen het Centrum en Zandwijk. De winkel is heel centraal gelegen en goed bereikbaar per fiets of auto. Kom eens gezellig langs in onze winkel en onder het genot van een kopje koffie bespreken we jouw wensen.