Verfwinkel Soest: Thuisin Brandsma

Verf kopen in Soest doe je bij de beste specialist in de buurt. Ben jij op zoek naar verf voor binnen of buiten? Bij ons vind je merken als Sikkens, Sigma, Flexa, Wijzonol en meer op voorraad. Uiteraard vind je bij ons ook alle kwasten, rollers en tape die je nodig hebt. Tot ziens in onze winkel in Soest.

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt. 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Sigma, Sikkens en andere bekende merken

In onze verfwinkel in Soest vind je verschillende verfmerken voor jouw klus. Zowel voor binnen als buiten hebben wij verschillende soorten en merken verf. Een bekend en veelverkocht merk is bijvoorbeeld Sikkens. Dit merk komt uit Nederland en heeft dan ook een rijke historie. Wij adviseren je graag over de juise verf als je bijvoorbeeld de buitenboel gaat schilderen. Ga je binnen aan de slag? Ook dan hebben we verschillende merken voor je beschikbaar. Van lakverf tot muurverf, voor iedere klus hebben wij een geschikt product.

De beste verfwinkel in Soest

Verf bestellen doe je natuurlijk het liefst bij de specialist. Met trots kunnen wij zeggen dat wij echte vakmensen zijn die alleen de beste kwaliteit producten en service leveren. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat jij nodig hebt voor jouw schilderklus. We adviseren je graag over de juiste kwast en roller. Want naast goede verf is goed gereedschap heel belangrijk voor het beste resultaat. 

De winkel is makkelijk te vinden

Onze winkel is centraal gelegen in Soest-Zuid, vlak bij vele andere winkels. Je vind onze winkel vlakbij het winkelcentrum van dit deel van de stad. Het is dus ook heel gemakkelijk om bij ons te parkeren. Ideaal als je naast verf ook nog andere boodschappen nodig hebt. Je kunt de winkel per auto, fiets over openbaar vervoer bereiken.