Servicepunt - Hengelo Gld.

Verf kopen in Hengelo Gld. en omstreken doe je natuurlijk bij de Flagshipstore van Onlineverf.nl. In het mooie plaatsje Hengelo Gld. liggen de roots van de webshop OnlineVerf.nl. Bij deze vestiging kun je terecht voor professioneel advies en heel veel inspiratie! Er is volop gratis parkeergelegenheid voor de winkel en in de 500m2 grote winkel kun je altijd slagen op het gebied van verf en behang. Deze vestiging heeft tevens de mogelijkheid voor het uitvoeren van schilderwerk bij jou thuis. Dus als je zelf geen zin hebt om te schilderen dan helpen zij jou graag verder! 

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 uur
Dinsdag 08:30 - 17:30 uur
Woensdag 08:30 - 17:30 uur
Donderdag 08:30 - 17:30 uur
Vrijdag 08:30 - 17:30 uur
Zaterdag 08:30 - 16:00 uur
Zondag Gesloten

Ruim assortiment verf en behang

In onze verfwinkel in Hengelo Gld. vind je een groot aanbod verf en beits merken zoals Sigma, Sikkens, Wijzonol, Histor, en Trae-lyx, maar ook de mooiste behangmerken zoals: Arte, Hooked on Walls, Masureel, Eijffinger, BN etc. onze interieurspecialisten helpen jou met het samenstellen van jouw perfecte interieur en komen des gewenst bij je thuis.

Bekijk hier onze behangpagina!


Verder vind je in onze winkel merken als: Cetabever, Rambo, Koopmans, Hermadix, Vista, Flexa (Pure). Daarnaast zijn alle verfsoorten we niet op de plank hebben staan te bestellen in ons eigen distributiecentrum op steenworp afstand. 

Grootste verfwinkel van de regio

In de verre omtrek zijn wij de grooste verf en behangspeciaalzaak in de regio. De gemeente Bronckhorst is een prachtige en een van de grootste plattelandgemeenten van Nederland. Met ruim 500m2 verf en behang mogen wij wel zeggen dat we deze assortimentsgroepen als echte specialisatie zien. Als je het bij ons niet vindt, dan vind je het nergens ;) Een ruim opgezette winkel met alle gemakken van dien. Natuurlijk serveren wij tijdens het wachten op een vers gemengd blikje verf, een lekker kopje koffie.

Grote & gratis parkeergelegeheid

Naast de goede service, die bij ons vanzelfsprekend is, kun je uiteraard ook gratis parkeren. Zowel aan de voorzijde als een de zijkant van onze winkel hebben we ruime parkeerplekken voor meer dan 20 auto's. Nooit geen gedoe meer met het vinden van een parkeerplek dus!

Ons kleurrijke team staat voor je klaar, graag tot ziens in Hengelo Gelderland!