Servicepunt - Westervoort

Verf kopen in Westervoort? In de winkel in Westervoort adviseren wij je graag over welke kleur en welk merk verf het beste is voor jouw huis of bedrijf. Wij weten namelijk alles van verf en verfbenodigdheden. Kom langs of maak een afspraak in de winkel, zodat wij je al het moois kunnen laten zien wat wij als servicepunt te bieden hebben. 

Kom langs in Westervoort en maak van jouw huis je droomhuis! Wij hebben veel grote merken op voorraad zoals oa: Sikkens, Flexa en Wijzonol.

Dit servicepunt hanteert dezelfde prijzen als de webshop! Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt. 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 17:30 uur
Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

De beste verfwinkel van Westervoort en omgeving

Verf bestellen doe je natuurlijk het liefst bij de specialist. Met trots kunnen we melden dat wij echte vakmensen en alleen de beste service en kwaliteit producten leveren. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat jij nodig hebt voor jouw schilderklus. We adviseren je over de juiste kwast en roller, want ook dat is van belang voor het beste resultaat. Heb je vragen over de verwerking van de verf? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze verfspecialisten helpen je met alle plezier. 

Sikkens verf in Westervoort

Voor iedere klus hebben wij de juiste verf. Alleen echte kwaliteit, gecombineerd met het beste advies. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verf weten we wat voor jou het beste product is. Wij heeft vele bekende merken, waaronder ook Sikkens. Van dit merk vind je echte topproducten zoals de XD High Gloss en de BL Rezisto Satin. Naast Sikkens hebben wij ook tal van andere bekende merken zoals Sigma en Wijzonol. 

Goede bereikbaarheid

Onze verfwinkel is gevestigd in Westervoort, onder de rook van Arnhem en vlak bij Duiven en Zevenaar. Kom eens gezellig langs en onder het genot van een kopje koffie bespreken we jouw wensen.