Servicepunt - Bunschoten

Woon je in Eemnes, Baarn, Blaricum of in Nijkerk, verf kopen doe je natuurlijk bij de beste verfspecialist in de buurt! Dan ben je in Bunschoten aan het juiste adres. Met merken als Sikkens en Sigma, bieden wij de kwaliteit die jij verdient. Kom langs voor inspiratie en advies, ons team staat voor je klaar! 

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt. 

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:00 uur
Dinsdag 07:30 - 18:00 uur
Woensdag 07:30 - 18:00 uur
Donderdag 07:30 - 18:00 uur
Vrijdag 07:30 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 12:00 uur
Zondag Gesloten

Vele bekende merken

Wij hebben in onze winkel een ruim assortiment bekende verfmerken zoals Sikkens en Sigma. Je kan bij ons terecht voor verschillende lakken, beitsen, muurverf, enzovoort voor zowel binnen als buiten. En uiteraard ook voor professionele benodigdheden als kwasten en afplaktape.

Service en kwaliteit

Wij zijn vakmensen die graag service verlenen en adviseren over de beste kwaliteit producten. We adviseren je over de perfecte kwast en roller, want ook dat is belangrijk voor het beste resultaat. Heb je nog vragen over jouw schilderklus? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze verfspecialisten helpen je graag.