Sigmatex Superlatex kopen

Bij Sigmatex Superlatex weet je dan je te maken heb met een hoogwaardige muurverf van Sigma. Dit product is de meest bekende en tevens de meest gangbare muurverf van Sigma. Waarom? Omdat deze topper zowel binnen als buiten te gebruiken is en in beide gevallen hoge kwaliteit garandeert!

Sigmatex Superlatex varianten

Deze hoogwaardige muurverf heeft verschillende afwerkingen. Welke muurverf je ook kiest, je bent gegarandeerd van een strak eindresultaat!

Het onderscheid worden gemaakt in de glansgraad. De volgende glansgraden zijn beschikbaar: Matt (mat) en Satin (zijdeglans)

Belangrijkste kenmerken van de Sigmatex producten:

  • Universeel toepasbaar
  • Licht reinigbaar
  • Licht bestand tegen opglanzen
  • Schrobklasse 1 volgens NEN EN 13300
  • Dekkingsklasse 2, zeer goede dekking
  • Zeer gemakkelijk verwerking
  • Uitstekend verspuitbaar
  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Waterdampdoorlatend
  • Ideaal toepasbaar op glasweefsel en glasvlies

Vergeelt niet

Zoals je ziet heeft de universele muurverf van Sigma tal van voordelen. De tex van Sigma is zowel binnen als buiten te gebruiken. Daarnaast is deze muurverf goed schoon te maken en is hij bestand tegen opglanzen. 

Sigmatex Superlatex dekt goed en is makkelijk te verwerken. Verwerking kan zowel met een roller als met een verfspuit. Dat werkt wel zo snel voor bijvoorbeeld grotere oppervlakken. De muurverf heeft een perfecte dekking op o.a. glasvlies en glasweefsel behang.

In alle kleuren leverbaar

De varianten van Sigmatex Superlatex zijn in nagenoeg alle kleuren te mengen. Dat is redelijk uniek, want er zijn verfmerken waarbij het niet mogelijk is om alle kleuren te kiezen. Doordat Onlineverf.nl gebruikt maakt van originele mengpasta’s en gecertificeerde mengmachines, ben je gegarandeerd van de juiste kleur!

Rendement

Doordat de Sigmatex Superlatex muurverf goed dekkende is, kun je een hoog rendement behalen. Afhankelijk van de voorbehandeling en situatie kun je een rendement behalen van 7-10 m²/liter.

De juiste onderlaag

Het is belangrijk dat je de juiste voorbereiding treft alvorens je Sigmatex Superlatex aanbrengt op de muur of het plafond. Bij een nieuwe muur of een nieuw gestucte muur of plafond is het belangrijk dat je het oppervlak voorstrijkt/fixeert om de zuiging van de muur te verminderen en de hechting te verbeteren.

Wil je een transparante voorstrijk? Kies dan voor Sigmafix Universal. Hiermee wordt de zuigende werking van het oppervlak opgeheven en krijg je een egaal resultaat.

Liever een dekkende voorstrijk? Neem dan de Sigma Wallprim. Dit is een dekkende muurvoorstrijk, waardoor je met 1 laag minder muurverf af kunt. Ideaal dus!


Categorieën Producten
Sigma Sigma Pearl Clean Matt
Sigma Binnenlak Sigmatex Superlatex Matt
Sigma Buitenlak Sigma Perfect Matt
Sigma Facade Sigma S2U Nova Satin
Sigma Grondverf Sigma S2U Nova Traplak
Sigma Multiprimer Sigma S2U Allure Gloss
Sigma Muurverf Sigma S2U Gloss
Sigma Verf Aanbieding Sigma S2U Primer
Sigma S2U Sigma Cleaner
Sigma S2U Allure Sigma Woodprotect Solid
Sigma S2U Nova Sigma Kwarts Matt
Sigma Schakelverf Sigma Facade Self Clean
Sigma Torno Sigmacryl Universal Matt
Sigma Traplak  
Sigmapearl  
Sigmatex Superlatex  
Sigmavar  
Sigma Muurverf Keuzehulp