Sigmapearl producten kopen

Sigmapearl Clean is de ideale afwasbare muurverf voor binnen. Dankzij de Easy Clean technology krijgen vlekken nauwelijks de kans om in de verf te trekken, waardoor de de muurverf makkelijk reinigbaar is. Waar een “normale” muurverf snel zal opglanzen en de vlek zichtbaar blijft is dit met de afwasbare muurverf Sigmapearl Clean niet het geval. Vlek op de muur? Doekje erover en klaar, ideaal toch!  

 • Afneembaar
  Sigmapearl Clean Matt

  Sigma Pearl Clean Matt

  • Schrobklasse 1
  • Zeer goede vloeiing
  • Geringe vuilabsorptie
 • Afneembaar
  Sigma Pearl Clean Semi-Matt

  Sigma Pearl Clean Semi-Matt

  • Schrobklasse 1
  • Zeer goede vloeiing
  • Geringe vuilabsorptie

Sigmapearl clean afwasbare muurverf

Sigmapearl clean is ideaal om te gebruiken in drukke ruimtes waar snel vlekken gemaakt worden. Denk hierbij aan de keuken en woonkamer, maar ook de gang is al snel gevoelig voor vlekken. Nadat je twee lagen van deze muurverf hebt aangebracht, is het na twee weken uitharden mogelijk het oppervlak te reinigen. Het is dan alleen een kwestie van een doekje erover en klaar!

Belangrijkste kenmerken van de Sigmapearl Clean:

 • Uitstekend reinigbaar en bestand tegen opglanzen
 • Zeer mat en vergeet niet
 • Nauwelijks vuil absorberend
 • Schrobklasse 1 volgens NEN EN 13300
 • Mooie afwerking en zeer goede vloei

De muurverven van de Sigmapearl Clean zijn zeer hoogwaardig van kwaliteit en duurzaamheid. Het grote voordeel van deze muurverven is dat ze erg goed afwasbaar zijn. Daarnaast glanzen de muurverven niet op als je ze poetst, waardoor de muren extreem mat blijven.

De dekking van de muurverven is goed en de vuilaanhechting zeer minimaal. Dat maakt hem een uitzonderlijke topper binnen de muurverven. De Sigmapearl Clean is erg goed te verwerken en heeft een mooie vloei, wat zorgt voor een super strak eindresultaat!

Sigmapearl Plafond Supermatt

Zoals je ziet is het Sigmapearl systeem ontwikkeld voor zowel de muur als het plafond. Het voordeel van de variant voor het plafond, is dat hij minimale baanvorming heeft. Je krijgt dus geen strepen! Daarnaast is de Sigmapearl Plafond Supermat uitgerust met Dust Proof® technologie. Door deze unieke formule is er minimale aanhechting van stof aan het plafond. Daardoor blijft het plafond veel langer mooi!

Gebruik altijd de juiste verfroller

Het product kan nog zo goed zijn, door het gebruik van het verkeerde materiaal kan het eindresultaat tegenvallen. Gebruik daarom altijd de ProGold Ultra Finish roller voor het beste resultaat. Deze roller is speciaal ontwikkeld voor de Sigmapearl lijn. Hij rolt de verf zo af dat het oppervlak gesloten is en daardoor beter af te nemen is en zorgt voor het gladste resultaat.

De Sigmapearl Cleaner

De Sigmapearl Cleaner is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van oppervlakken die geschilderd zijn met Sigmapearl clean muurverf. Dus zitten er vlekken op je muur? Verwijder deze dan gemakkelijk met een doek en deze cleaner.


Categorieën Producten
Sigma Sigma Pearl Clean Matt
Sigma Binnenlak Sigmatex Superlatex Matt
Sigma Buitenlak Sigma Perfect Matt
Sigma Facade Sigma S2U Nova Satin
Sigma Grondverf Sigma S2U Nova Traplak
Sigma Multiprimer Sigma S2U Allure Gloss
Sigma Muurverf Sigma S2U Gloss
Sigma Verf Aanbieding Sigma S2U Primer
Sigma S2U Sigma Cleaner
Sigma S2U Allure Sigma Woodprotect Solid
Sigma S2U Nova Sigma Kwarts Matt
Sigma Schakelverf Sigma Facade Self Clean
Sigma Torno Sigmacryl Universal Matt
Sigma Traplak  
Sigmapearl  
Sigmatex Superlatex  
Sigmavar  
Sigma Muurverf Keuzehulp