Sigma Kleuren

Eén van de betere verf merken is Sigma. Sigma wordt veelal gebruikt door professionals. Het is goede, kwalitatieve verf van hoog niveau. Sigma levert verf voor binnen en buiten. Van muurverf tot lak, met of zonder glans, voor diverse toepassingen. Een degelijk merk waarbij je lang geniet van het resultaat. Elke soort verf is verkrijgbaar in een enorm assortiment kleuren.

De kleuren van Sigma variëren van licht tot donker, stoer tot speels, warm tot koel. Voor iedereen een kleur. Vanzelfsprekend zijn alle RAL kleuren ook in de kwalitatieve verven van Sigma leverbaar. Sinds kort heeft Sigma ook een Sigma Kleur van het Jaar!

 

 

Hoe vind je jouw Sigma kleur?

sigma waaier

Het is leuk en ook een beetje spannend om een nieuwe kleur te kiezen.Je kan natuurlijk altijd online de kleuren bekijken óf je vraagt bijvoorbeeld een kleurenwaaier aan, want dat kan ook bij ons! Je kan dan op je gemak thuis de juiste kleur bepalen en kijken of de kleur in het geheel past. En als je weet wat je wilt verven, houten kozijnen of een muur, binnen of buiten, dan bestel je heel gemakkelijk online jouw verf.

Ken je de Sigma kleurenwaaier?

Misschien weet je al lang welke kleur verf je wilt; dat is fijn! Maar wanneer je het lastiger vindt om te kiezen welke kleuren van Sigma het beste bij jou passen, hebben wij een tip voor je. Vraag dan een Sigma kleurenkaart aan, ook wel kleurenwaaier genoemd. Dit is een overzicht met verschillende kleurstalen van een bepaalt merk, in dit geval Sigma. Bestel deze kleurenwaaier online en maak op je gemak een keuze.

Sigma Voice of Colour

Voice of Colour is het nieuwe kleursysteem van Sigma Coatings. Het kleursysteem bestaat uit meer dan 2,000 zorgvuldig geselecteerde kleuren en is ontwikkeld door onze eigen kleurexperts. Bij een bepaalde kleur komt een bepaalde emotie naar voren en met kleuren kun je jezelf uitdrukken en harmonie in huis creëren. Voice of Colour helpt tijdens de zoektocht naar de juiste kleuren of het nu gaat om een slaapkamer, een gang of een volledig huis. Met als uiteindelijk doel te inspireren, de juiste stijl voor een project te vinden en makkelijk kleurcombinaties te maken.

sigma voice of colour
60-30-10

Het 60-30-10 principe

Bijbehorend bij het Voice of Colour kleurensysteem komt ook de vuistregel 60-30-10. dit houdt in dat je drie kleuren gebruikt: de eerste (hoofd)kleur voor 60%, de tweede voor 30% en de laatste voor 10%. Dankzij het bewezen 60-30-10 principe worden kleurkeuzes makkelijker gemaakt en heb je een eenvoudige tool om de juiste kleur te bepalen.

Meer weten over het 60-30-10 principe? lees dan deze blog!

Al jouw verf kun je nu online kopen met korting! Bij een bestelling van meer dan €45, bieden we je gratis verzending met PostNL. Het online bestellen van alle Sigma verven in elke kleur is heel gemakkelijk. En dat maakt snelle levering mogelijk. Wij leveren zo snel zodat je de verf de volgende dag al in huis hebt! Heb je behoefte aan goed advies over Sigma kleuren of verfsoorten? Bel of mail ons gerust.