Flexa kleuren groen

De groene Flexa-kleuren zoals Real Jade, Real Pistache, Subtle Jade, Sturdy Leaf en Mild Jade bieden een scala aan prachtige tinten die de schoonheid van de natuur naar binnen brengen en elke ruimte verlevendigen. Ben jij benieuwd welke groentint bij jouw huis past? Lees dan snel verder!

Real Jade

Real Jade is een diepe, weelderige groene kleur die doet denken aan de kostbare edelsteen jade. Het straalt luxe uit en voegt een vleugje elegantie toe aan elk interieur. Je kunt Real Jade combineren met zachte tinten zoals crème of beige om een gevoel van luxe en sereniteit te creëren. Deze combinatie zorgt voor een verfijnde en elegante uitstraling die perfect is voor woonkamers of slaapkamers.

Real Pistache

Real Pistache, daarentegen, is een zachtere en subtielere groentint, geïnspireerd op de lichte en frisse kleur van pistachenoten. Het brengt een gevoel van verfijning en sereniteit in elke ruimte. Real Pistache kan goed samengaan met warme aardetinten zoals terracotta of taupe. Deze combinatie brengt een gevoel van warmte en gezelligheid in elke ruimte en creëert een harmonieus en uitnodigend interieur.

Subtle Jade

Subtle Jade is een delicate en rustgevende groene kleur, met een zweem van zachte blauwe ondertonen. Het roept een gevoel van kalmte en evenwicht op, waardoor het perfect is voor slaapkamers of ontspanningsruimtes. Subtle Jade past prachtig bij koele, serene tinten zoals lichtblauw of zacht grijs. Door deze kleuren te combineren ontstaat een rustgevende en kalmerende sfeer die ideaal is voor ontspanningsruimtes zoals een leeshoek of studeerkamer.

Sturdy Leaf

Sturdy Leaf, aan de andere kant, is een krachtige en levendige groentint, geïnspireerd op het stevige gebladerte van bomen. Het brengt een gevoel van vitaliteit en energie in huis en is ideaal voor ruimtes waar je creativiteit wilt stimuleren. Sturdy Leaf kan worden gecombineerd met gedurfde kleuren zoals diep paars of rijk rood om een krachtig en levendig interieur te creëren. Deze combinatie brengt een gevoel van energie en vitaliteit in huis en is perfect voor ruimtes waar je creativiteit wilt stimuleren.

Mild Jade

Mild Jade is een veelzijdige groene kleur die het midden houdt tussen levendigheid en subtiliteit. Het heeft een warme en uitnodigende uitstraling en past goed bij verschillende interieurstijlen. Mild Jade kan prachtig samengaan met neutrale tinten zoals lichtgrijs of crème voor een tijdloze en verfijnde uitstraling. Deze combinatie zorgt voor een evenwichtige en harmonieuze sfeer die geschikt is voor elke kamer in huis.

Groene Flexa verf

Bij Onlineverf.nl ontdek je deze prachtige kleuren in jouw favoriete verfmerk. Of je nu fan bent van Sigma, Sikkens, Flexa, Wijzonol of een ander merk; wij mengen deze kleur voor jou! Zo geniet je niet alleen van de fantastische groene Flexa tint, maar ook nog eens van jouw vertrouwde merk. 

JOUW VOORDELEN BIJ ONLINEVERF

Koop jouw groene Flexa verf bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voordeligste verf webshop
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Wil je inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over de groene kleuren van Flexa? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.


RAL kleuren
RAL 1006 - Maisgeel
RAL 1013 - Parelwit
RAL 1015 - Licht ivoor
RAL 3007 - Zwartrood
RAL 3009 - Oxyderood
RAL 3014 - Oudroze
RAL 3020 - Verkeersrood
RAL 5004 - Zwartblauw
RAL 5020 - Oceaanblauw
RAL 5026 - Parelmoer nachtblauw
RAL 6009 - Dennengroen
RAL 6006 - Grijs - olijfgroen
RAL 6027 - Lichtgroen
RAL 6029 - Mintgroen
RAL 6034 - Pastelturquoise
RAL 7015 - Leigrijs
RAL 7016 - Antracietgrijs
RAL 7021 - Zwartgrijs
RAL 7022 - Ombergrijs
RAL 7024 - Grafietgrijs
RAL 7032 - Kiezelgrijs
RAL 7035 - Lichtgrijs
RAL 7043 - Verkeersgrijs
RAL 7044 - Zijdegrijs
RAL 7047 - Telegrijs 4
RAL 7048 - Parelmoer Grijs
RAL 8022 - Zwartbruin
RAL 9001 - Cremewit
RAL 9002 - Grijswit
RAL 9003 - Signaalwit
RAL 9004 - Signaalzwart
RAL 9005 - Gitzwart
RAL 9010
RAL 9011- Grafietzwart
RAL 9016 - Verkeerswit
RAL 9017 - Verkeerszwart