Flexa Creations kopen

Breng jouw schilderwerk tot leven! Flexa Creations heeft verschillende soorten verf: van lakverf voor de kozijnen, tot muurverf in zijdeglans of extra mat. De mooiste volle kleuren en een blijvend resultaat zijn te behalen door de HD color technology. Deze verven zijn mengbaar in iedere gewenste kleur. Van RAL 9010 tot Flexa Creations Early Dew! Bekijk ons aanbod hieronder.

 • Flexa Creations Grondlak

  Flexa Creations Grondlak

  • Watergedragen
  • Goed schuurbaar
  • Goede dekking
  • Goede hechting
  • Sneldrogend

Flexa Creations kleuren

Flexa Creations kleuren worden vaak in thema’s verdeeld. De eigentijdse paletten halen hun inspiratie overal vandaan, van de modewereld, tot de natuur in de omgeving. Daardoor ontstaan contrasterende kleurcombinaties en frisse harmonieën. Naast de kleur kun je ook voor bepaalde effecten kiezen. De muurverf is er in een Zijdematte variant, wat zorgt voor een betere reinigbaarheid en maakt de oneffenheden beter zichtbaar. Extra mat verbergt oneffenheden en zorgt voor warmte en rust.

De kleuren van Flexa Creations zijn voor elke klusser toch wel de bekendste kleuren, samen met de welbekende RAL-kleuren. Een bekende kleur van RAL is RAL 9010. Van Flexa Creations is dat bijvoorbeeld Early Dew. Het maakt niet uit welke kleur je wilt. Elke kleur kan gemengd worden in deze verf. 

Meer informatie over Flexa kleuren? Lees dan deze blog eens! Hierin leggen wij uit waar de kleuren vandaan komen. Daarnaast hebben wij ook een artikel geschreven over de jaarlijkse uitreiking van de Kleur van het Jaar!

De lakken van Flexa Creations

In het assortiment bevinden zich een aantal soorten lakken. Ons assortiment bestaat uit de zijdeglans- en extra matte lak. Deze lakken zijn op waterbasis en voornamelijk bedoeld voor houtwerk binnenshuis. Geef je interieur een nieuwe, frisse look door gebruik te maken van een van deze lakken samen met een kleur van Flexa Creations! 

Flexa Creations Muurverf

Dit zijn toch wel de paradepaardjes van dit merk, de muurverf! Deze muurverven zijn zeer gebruiksvriendelijk en ook nog eens super goed reinigbaar. Geef jouw muren eens een opfrisser met een van deze twee glansgraden: Flexa Creations Muurverf Extra Mat of Zijdemat. Deze muurverven zijn speciaal voor muren en plafonds zoals: (bak)steen, beton, papierbehang, glasweefsel, gipskarton, latex muurverf en (glad) pleisterwerk. Naast Creations hebben wij ook andere Flexa muurverf in ons assortiment!


Populaire categorieën Veelgekozen producten
Flexa Flexa SIDL Binnenlak
Flexa Strak in de Lak Flexa SIDL Buitenlak
Flexa Pure Flexa Easycare Keuken
Flexa Grondverf Flexa Easycare Badkamer
Flexa Muurverf Flexa Strak op de Muur Buiten
Flexa Creations Flexa Pure Krijtverf
Flexa Easycare Flexa Pure Kleurenkaart
Flexa Binnenlak Flexa Pure Muurverf Zijdemat
Flexa Buitenlak