Flexa Easycare muurverf kopen

Ben je op zoek naar goed reinigbare muurverf? Dan is Flexa Easycare muurverf de perfecte verf voor jou! Voor elke ruimte is er een vlek afstotende muurverf verkrijgbaar binnen de Easycare collectie van Flexa! Met Flexa Easycare muurverf blijven de muren van je kamer, keuken of badkamer extra lang mooi, een echte aanrader! Bekijk ons aanbod hieronder.

Flexa Easycare; vlekwerende verf voor muren, badkamers en keukens

Flexa is een expert op het gebied van muurverf. De Easycare muurverf collectie is speciaal voor verschillende kamers ontworpen, met de beste vlekwerende eigenschappen. Want voor op de badkamer wil je schimmelwerende muurverf kopen, voor de keuken heb je verf nodig dat makkelijk schoon te maken is en voor een kinderkamer of eethoek wil je juist muurverf waar je ketchup, krijtverf of chocomel spetters in een handomdraai van af kan schrobben. En natuurlijk blijft Fexa Easycare muurverf er mooi en strak uitzien, de verf gaat niet vervagen op de plekken waar je een vlek afneemt met een vochtig doekje, ideaal toch?!

Flexa Easycare muurverf muren

Waarom je juist voor Flexa Easycare muurverf moet kiezen? Je muren schilderen is een hele klus. De meeste mensen zijn er niet dol op maar eens in de zoveel tijd is het gewoon nodig om je muren een frisse kleur en nieuwe beschermlaag te geven. Natuurlijk wil je na het aanbrengen van muurverf zo lang mogelijk genieten van een mooi resultaat.

Daarom hebben ze bij Flexa de Easycare muurverf collectie ontwikkeld. Vanwege de zeer goede vlek afstotende eigenschappen is deze verf uitstekend geschikt als vlekwerende afwerking. Je kan Flexa Easycare muurverf muren aanbrengen op bestaande muurverflagen, (glad) behang en zelfs schoon metselwerk.

Laat jouw Easycare muurverf mengen op kleur, wat dacht je van trendy natuurtinten zoals Flexa Easycare saliegroen, de aardetint Flexa Worthy Clay of een van de Flexa kleuren van het jaar zoals het lichtblauwe Bright Skies? Jouw witte of kleurrijke muren zijn zo weer schoon en de verf vervaagt niet, easy toch?!

Flexa Easycare badkamer

Koop je Flexa Easycare badkamer muurverf dan heb je een prachtige, matte en schimmelbestendige muurverf voor je badkamer. Deze badkamer muurverf is bovendien goed reinigbaar. Je badkamer muren zijn beschermd tegen vocht en stoom en schimmel krijgt geen kans om in de verf te trekken. Dankzij Flexa Easycare badkamer blijven jouw badkamer muren mooi, want naast vele wittinten mengen wij Flexa Easycare badkamer muurverf graag voor je in trendkleuren zoals lichte grijstinten, beige of zandkleuren en andere pasteltinten. Of ga je voor maritiem blauw op je badkamer? Alles kan, bekijk rustig alle Flexa Easycare kleuren opties voor de badkamer bij het product zelf!

Flexa Easycare keuken

Deze muurverf is de droom van elke keukenprinses of chefkok, want met Flexa Easycare keuken muurverf zijn de wanden rond je kookplaat, gasfornuis en eethoek beschermd tegen vocht en gespetter. Flexa Easycare keuken is veel beter reinigbaar dan gewone muurverf voor binnen! De prachtige Easycare keuken verf is mat, kan tegen vet en stoot vlekken af. Wanneer het olijfolie vanuit je pan op de muur spettert, geen probleem, het trekt niet in de verf. Met Flexa Easycare keuken lukt het zo!

Flexa Easycare voorstrijk

Je kan Flexa Easycare muurverf op bestaande verflagen aanbrengen maar schilder je voor het eerst op een onbehandelde ondergrond? Gebruik dan Flexa Easycare voorstrijk voor een beter resultaat. Vooral voor zuigende muren en plafonds in huis raden wij je aan om eerst een laag Easycare voorstrijk aan te brengen. Zo voorkom je dat je Flexa Easycare muurverf, keuken of badkamer verf in de muren trekt. Want de Easycare voorstrijk zorgt voor een betere hechting en verhoogt de dekkracht van je badkamer, keuken of muurverf van Easycare. Twijfel je of je Easycare voorstrijk moet aanbrengen op het materiaal of oppervlak dat je wil schilderen? Overleg even vrijblijvend met een van onze klantenservice medewerkers, wij adviseren je graag!

Flexa Easycare verf online bestellen

Het voordeel van onze online verfwinkel is, dat je op elk moment kan zien welke Flexa Easycare muurverf producten wij voor je in ons assortiment hebben. Kies naast Flexa kleuren ook andere favoriete muurverf kleuren en laat ze hier mengen als Fexa Easycare verf. En op werkdagen voor 23:59 online besteld is dezelfde dag nog verzonden, zo snel heb je jouw Flexa Easycare muurverf in huis!

Bestel Easycare muurverf eenvoudig via de webshop of bezoek een van onze verfwinkels.

Meer informatie over Flexa kleuren? Lees dan deze blog eens! Hierin leggen wij uit waar de kleuren vandaan komen. Daarnaast hebben wij ook een artikel geschreven over de jaarlijkse uitreiking van de Flexa Kleur van het Jaar!


Populaire categorieën Veelgekozen producten
Flexa Flexa SIDL Binnenlak
Flexa Strak in de Lak Flexa SIDL Buitenlak
Flexa Pure Flexa Easycare Keuken
Flexa Grondverf Flexa Easycare Badkamer
Flexa Muurverf Flexa Strak op de Muur Buiten
Flexa Creations Flexa Pure Krijtverf
Flexa Easycare Flexa Pure Kleurenkaart
Flexa Binnenlak Flexa Pure Muurverf Zijdemat
Flexa Buitenlak