Saliegroen - Flexa

Saliegroen - Flexa

Leestijd: 3 minuten 15-08-2022

Flexa Saliegroen is een natuurlijke groene tint. Net als de echte Salie, het kruid waar je thee van maakt en dat in veel kookrecepten zit, heeft Saliegroen van Flexa een rustgevende uitstraling. Kies je Flexa Saliegroen muurverf voor je woonkamer dan kun je daar alle muren mee schilderen.

De Saliegroen muurverf combineer je makkelijk met grijstinten omdat het een vergrijsde groentint is, ook grijsblauw combineer je eenvoudig met Saliegroen. Je kunt de kleur Flexa Saliegroen als muurverf en ook lakverf bestellen. Naast Flexa Saliegroen koop je bij ons nog veel meer prachtige en makkelijk te combineren Flexa kleuren. Direct bestellen? Bestel dan hier je groene verf!

Flexa Saliegroen kleurcode

De Saliegroen kleurcode is 8006 en zit in de Flexa Strak & Easycare kleurencollectie. Wat betekent dat? Dat betekent dat je deze Flexa kleur ook van andere verfmerken kunt kopen. Stel je wilt liever Sikkens of Sigma muurverf kopen maar dan in de kleur Saliegroen van Flexa, dan bestel je die aan de hand van de kleurcode en koopt hem makkelijk hier in onze Onlineverf.nl webshop.

Voor raam- en deurkozijnen in de lichte groentint Saliegroen van Flexa kies je jouw favoriete lak verf van Sikkens of Sigma, in hoogglans, zijdeglans of matte en vul je de kleurcode in. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden!

Flexa Saliegroen muurverf

Is een Saliegroen Flexa woonkamer mooi en hoe kun je Saliegroen Flexa combineren? De natuurlijke Salie kleur past uitstekend in elke woonkamer. De fijne en warme sfeer past perfect in een Scandinavisch of basic interieur. Andere kleuren die je met Saliegroen kan combineren zijn alle wittinten, grijstinten, en warme aardetinten als taupe, oker en zelfs zwart grijs, leuk als je stalen kozijnen hebt! Deze lichte Saliegroen-grijze muurverf past echt in elke kamer, hij is ook heel fijn voor op je slaapkamer en leuk voor een kinderkamer met jungle of bos motieven, Flexa Saliegroen combineer je makkelijk met elke woonstijl.

Saliegroen Flexa verf bestellen