Flexa Strak in de Lak kopen

Met de lakken uit het Flexa Strak in de Lak assortiment heb je een makkelijk te verwerken verf van prima kwaliteit in handen. Je weet zeker dat na gebruik van deze verf al jouw houtwerk weer strak in de lak zit! Flexa is een bekend merk en gericht op de doe-het-zelver. Wil je zelf thuis jouw plafond of muur voorzien van een nieuwe laag verf, of wil je de meubels van kleur wisselen? Dan kan dat heel goed met onze Flexa verven.

Flexa Strak in de Lak binnenverf

De lakken op waterbasis zijn ideaal om binnen al je deuren, kozijnen, meubels en ander houtwerk aan te pakken. Een prima kwaliteit speciaal voor je binnen klus want de lak ruikt niet. Daarbij is Flexa Strak in de Lak sneldrogend en kras- en stootvast. De Flexa Strak in de Lak op waterbasis is beschikbaar in de glansgraden zijdeglans en hoogglans. Bovendien is er ook een speciale grondverf op waterbasis.

Flexa Strak in de Lak buitenverf

Kies je voor een buitenlak, kies dan voor Flexa Strak in de Lak op terpentinebasis. Deze lak is ook verdunbaar en kan voor zowel binnen als buiten gebruikt worden. De lak op terpentinebasis heeft wel een sterkere geur, daardoor wordt voor binnen vaak de lak op waterbasis gebruikt.

De lak is geschikt voor hout, metaal en harde kunststoffen. De lakken op terpentinebasis beschermen al jouw deuren, ramen, kozijnen, gevelbetimmeringen, hard- en zachthout buiten optimaal. De lak beschermt tot 5 jaar, is weerbestendig en optimaal dekkend. Net als de Flexa Strak in de Lak op waterbasis is de lak op terpentinebasis ook beschikbaar in de glansgraden zijdeglans en hoogglans. Met daarbij een terpentine grondverf.

Waarom je verf verdunnen?

Wanneer verf te dik en niet goed vloeibaar is, kan je de verf verdunnen. Wanneer we te maken hebben met bijvoorbeeld lage temperaturen verdun je de lak op waterbasis met water en de lak op terpentinebasis met terpentine. Zo verander je de samenstelling waardoor de verf makkelijker verwerkbaar is en sneller mat slaat.

Jouw voordelen bij Onlineverf.nl

Flexa producten kopen bij Onlineverf.nl biedt de volgende voordelen:

  • Snelle levering
  • Voordeligste verf webshop
  • Gratis online advies
  • Achteraf betalen

Flexa kleuren

Dit verfmerk is met name bekend door de vele kleuren. Ook heeft het merk ieder jaar ”De kleur van het jaar”. Wil je weten wat de Flexa kleur van het jaar 2021 is geworden? Deze kleur wordt gekozen door de kleurexperts van het merk en is gebaseerd op de nieuwste trends. Lees meer over Flexa kleuren in deze blog!


Populaire categorieën Veelgekozen producten
Flexa Flexa SIDL Binnenlak
Flexa Strak in de Lak Flexa SIDL Buitenlak
Flexa Pure Flexa Easycare Keuken
Flexa Grondverf Flexa Easycare Badkamer
Flexa Muurverf Flexa Strak op de Muur Buiten
Flexa Creations Flexa Pure Krijtverf
Flexa Easycare Flexa Pure Kleurenkaart
Flexa Binnenlak Flexa Pure Muurverf Zijdemat
Flexa Buitenlak