RAL 1019 - Grijsbeige

RAL 1019 - Grijsbeige

Leestijd: 4 minuten 11-01-2023

Is het tijd voor een frisse kleur op jouw muren? En zoek je de kleur muurverf die jij jouw woonstijl past? Dan begint de zoektocht met inspiratie, sla je ook veel sfeerfoto’s op die je op social media ziet staan? Maar naast dit allemaal is de makkelijkste weg: kijk welke RAL kleuren er zijn! Binnen een kleurgroep zie je direct de lichtere en donkerdere RAL kleuren die bijvoorbeeld ook onder de grijze tinten vallen. Nog een voordeel, dankzij de unieke RAL codes blijven de kleuren steeds hetzelfde. RAL 1019 is ook een grijstint, Grijsbeige, met een prachtige warme uitstraling. Het hoort gek genoeg bij de geeltinten van de RAL kleuren. Wil je de tinten nog even vergelijken kijk dan ook bij de grijze tinten van de RAL Kleurenwaaier. Omdat grijsbeige RAL 1019 zo’n fijne bruinachtige tint is koop je er niet alleen muurverf van maar ook lakverf voor je dressoir of kozijnen.

Welke kleur is RAL 1019?

De vergrijsde beige tint is enorm populair omdat je met RAL 1019 direct een warme sfeer creëert. Schilder je de muren van je woonkamer of slaapkamer RAL 1019 Grijsbeige dan geeft dat veel rust, passend bij een Scandinavisch of Nordic interieur. Blijf je bij witte wanden dan kan je ervoor kiezen om je houten raam- en deurkozijnen met RAL 1019 Grijsbeige lakverf te schilderen. Dit zorgt voor veel diepte in je kamer, leuk wanneer je een kleine kamer groter wil laten lijken.

Grijsbeige is maar een van de fijne gele tinten die wij voor je mengen. Weet je het nog niet zeker? Dan is wellicht Urban Taupe van Flexa ook iets voor jou of Singing Sand van Histor. Minder cappuccino kleur effect op je muren en meer betonlook? Kijk nog even verder tussen de talloze grijze muurverf kleuren voor op je woonkamer, slaapkamer of keuken muren.

RAL 1019 Grijsbeige

RAL 1019 versus RAL 7035

De kleur RAL 1019 Grijsbeige is een vergeelde grijstint, of beter gezegd hij doet je denken aan de kleur van Latte Macchiato. Zo’n fijne sfeer creëer je met Grijsbeige dan ook op je slaapkamer. Een woonkamer muur in de kleur RAL 1019 is tijdloos en blijft fijn om naar te kijken. En RAL 1019 muurverf staat ook erg mooi op de wanden van je keuken, een super fijn contrast met witte keukenkasten bijvoorbeeld.

RAL 1019 Grijsbeige

RAL 1019 Grijsbeige

RAL 7035 Lichtgrijs

RAL 7035 Lichtgrijs

Wil je liever een net zo lichte en wat meer neutrale grijze kleur voor op je muren? Dan is RAL 7035 de perfecte keuze. Want Lichtgrijs RAL 7035 muurverf en lakverf blijven zeker tijdloos. Grijs past definitief in elk interieur en is wellicht iets makkelijker te combineren met je meubelen, accessoires en inrichting. Van RAL 1019 moet je echt warm worden, RAL 7035 is veilig en meer neutraal. Zowel Grijsbeige als ook Lichtgrijs staan allebei mooi op je wanden, dus wat past het beste bij jouw woonstijl?

RAL 1019 Kleurencombinaties

Combineer de kleur RAL 1019 met kleuren grijs, zwart en wit dan voeg je met de warme Grijsbeige kleur een natuurlijk effect toe aan een interieur in Industriële stijl. Heb je een witte woninginrichting dan passen RAL 1019 kozijnen met Grijsbeige lakverf daar mooi bij. Ook in een natuurlijk of landelijk interieur is Grijsbeige een fijne, rustgevende kleur die je eenvoudig kan combineren met lichte pasteltinten bijvoorbeeld lichtgroen of lichtroze. En ook de buffetkast in je woonkamer schilder je met RAL 1019 lakverf prachtig in Grijsbeige, deze fijne tint past echt in elk interieur en combineer je heel makkelijk. 

RAL 1019 Verf

Koop je RAL 1019 verf bij ons in de webshop dan laat je Grijsbeige mengen van jouw favoriete merk. Of je het liefst met muurverf van Sigma, Flexa, Sikkens of Histor werkt maakt niet uit, kies je merk muurverf en selecteer vervolgens RAL 1019 Grijsbeige om je verf op kleur te laten mengen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor RAL 1019 verf voor je kozijnen of houtwerk, ook daarvoor kies je bij ons uit merken zoals Flexa, Wijzonol of Sikkens en laat je hier in de verfwebshop makkelijk en snel jouw RAL 1019 verf mengen. 

RAL 1019 Grijsbeige

Jouw voordelen bij Onlineverf.nl

Koop jouw RAL geeltinten bij Onlineverf.nl met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk!

Ben jij er al uit of RAL 1019 jouw kleur is? Of kom je erachter dat grijs toch niet jouw kleur is en wil je meer inspiratie opdoen over de verschillende bestaande kleuren? Bestel dan een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Twijfel je nog en wil je meer weten over RAL 1019, neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij staan graag voor je klaar en zoeken samen met jou de juiste kleuren!

RAL 1019 Grijsbeige verf bestellen: