Spiced Honey - Flexa

Spiced Honey - Flexa

Leestijd: 3 minuten 15-08-2022

Spiced Honey van Flexa was de kleur van het jaar in 2019. Een warme bruine tint past perfect in elk interieur. Naast Spiced Honey muurverf kun je de kleur dus ook in elke soort verf bij ons bestellen. Toch niet zo’n fan van Spiced Honey? Bekijk eens alle andere Flexa kleuren.

Kleurcode Spiced Honey

De Spiced Honey is qua naam al een kleurcode. Zo hoef je niet perse een Flexa verf te bestellen, wanneer je een Flexa kleur wilt. Heb je liever Sikkens verf? Of wil je Farrow and Ball? Dat kan allemaal, zolang je de kleurcode hebt ben je klaar. Bij ons in de webshop mengen wij met plezier jouw verf speciaal voor jou op kleur. Wil je dus je kozijnen in de kleur Spiced Honey? Dat kan!

Spiced Honey kleurenpalet

Je kan de kleur Spiced Honey kleuren goed combineren met het speciaal samengestelde kleurenpallet. Kies bijvoorbeeld voor subtiele taupe kleuren of een strakke witte kleur. Wil je liever wat industrieels? Kies dan voor Spiced Honey in combinatie met zwart, dat geef een strakke look. Net alsof jij in een oude loft bent. Spiced Honey is ook prachtig voor in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in je kantoor. Het heeft een rustige uitstraling, waardoor het perfect past bij elke ruimte.

Spiced Honey Flexa bestellen