RAL 7031 - Blauwgrijs

RAL 7031 - Blauwgrijs

Leestijd: 3 minuten 11-01-2023

Is het tijd om een muur of je kozijnen te schilderen met grijze verf? Wanneer je op zoek bent naar de mooiste grijstint voor je interieur kom je snel uit bij de RAL kleuren om inspiratie op te doen. De collectie RAL kleuren is erg compleet en dat maak jouw keuze makkelijk. Bovendien zijn de universele RAL kleuren steeds hetzelfde vanwege hun unieke codes. Ben je benieuwd welke grijstinten in de buurt komen van RAL 7031 blauwgrijs? Kijk dan tussen alle RAL grijstinten uit de RAL Classic collectie, hier zie je meer grijze tinten van de RAL Kleurenwaaier. Veel grijze tinten hebben een koude uitstraling en dat heeft RAL 7031 juist helemaal niet. Blauwgrijs zit aan de warme kant van de blauwtinten met een vleugje grijs, super fijn voor op je slaapkamer muren! Direct beginnen? Bestel hier je grijze verf!

Welke kleur is RAL 7031?

Blauwgrijs is wel een diepe en wat donkerdere kleur grijs. Door de blauwe ondertoon heeft RAL 7031 een warme en fijne uitstraling en past in een interieur met natuurlijke sfeer. De muurverf blauwgrijs staat prachtig op je slaapkamer, het straalt rust uit en je droomt er heerlijk bij weg. RAL 7031 lakverf is ook populair, zeker bij iedereen die de ramen, deuren en kozijnen buiten of binnen wil voorzien van een industriële uitstraling. Je kan met blauwgrijs veel kanten op en daardoor is RAL 7031 verf makkelijk toe te passen.

RAL 7031 Blauwgrijs

RAL 7031 versus RAL 7004

De kleur RAL 7031 heet niet voor niets blauwgrijs. Je ziet duidelijk de prachtige blauwe ondertoon. Hierdoor is RAL 7031 een erg toegankelijke kleur grijs die in elk interieur past, van industrieel tot landelijk. Schilder met blauwgrijs muurverf een statement muur in je woonkamer, je creëert direct extra diepte in je interieur. Ook als accentkleur kan RAL 7031 prima.

RAL 7031 Blauwgrijs

RAL 7031 Blauwgrijs

RAL 7004 Signaalgrijs

RAL 7004 Signaalgrijs

Wil je een wat lichtere, grijze kleur muuverf of lakverf? Dan is RAL 7004 Signaalgrijs een perfecte optie. RAL 7004 is niet heel licht maar wel beter geschikt om een betonlook muur te schilderen. Ook voor het schilderen van ramen en kozijnen met RAL 7004 lakverf is Signaalgrijs een gangbaardere keuze dan blauwgrijs RAL 7031. 

RAL 7031 Kleurencombinaties

Combineer de kleur RAL 7031 met lichte tinten zoals lichtgrijs en wit voor een rustige uitstraling in huis. Heb je een modern of design interieur dan past RAL 7031 blauwgrijs lakverf er ook mooi bij als kleur voor op je kozijnen, het benadert de look van stalen deuren. Heb je een landelijk ingerichte woning dan kan je blauwgrijs muurverf ook combineren met zwaardere tinten zoals chocoladebruin, erg fijn en rustig, voor een prachtige keuken of hal. Kijk dan ook even bij de Rijks kleuren van Sikkens! 

RAL 7031 Verf

RAL 7031 mengen wij voor je als muurverf en lakverf van bekende merken zoals Sikkens, Sigma, Flexa, Histor, Wijzonol en meer. Omdat het een RAL kleur is krijg je los van het merk verf altijd dezelfde tint om mee te schilderen. Dat is het voordeel van RAL kleuren, blauwgrijs is ook over 50 jaar nog exact hetzelfde blauwgrijs. 

RAL 7031 Blauwgrijs

Jouw voordelen bij Onlineverf.nl

Koop jouw RAL grijstinten bij Onlineverf.nl met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk!

Ben jij er al uit of RAL 7031 jouw kleur is? Of kom je erachter dat grijs toch niet jouw kleur is en wil je meer inspiratie opdoen over de verschillende bestaande kleuren? Bestel dan een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Twijfel je nog en wil je meer weten over RAL 7031, neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij staan graag voor je klaar en zoeken samen met jou de juiste kleuren! 

RAL 7031 Blauwgrijs verf bestellen: