RAL 7023 - Betongrijs

RAL 7023 - Betongrijs

Leestijd: 3 minuten 11-01-2023

Ben je op zoek naar een bepaalde grijstint, maar kom je maar niet tot de grijstint die jij in gedachten had? Is RAL 7023, oftewel betongrijs wellicht de grijstint die jij zoekt! Deze kleur kunnen ij door de unieke code mengen in muurverf, lakverf, grondverf en nog veel meer. En ook nog in jouw favoriete merk! Sikkens, Sigma, Flexa, Histor, alles is mogelijk! Weet je niet zeker welke verf jij nodig hebt? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel, wij adviseren jou graag.

Welke kleur is RAL 7023?

Ral 7023 lijkt, zoals de naam al zegt, op beton. Het is een grijstint die richting taupe neigt. RAL 7023 is een kleur die jouw interieur een extra sfeer boost geeft! Het is een neutrale kleur die in elk interieur goed tot zijn recht komt. Betongrijs wordt voornamelijk gebruikt op binnenmuren, buitenkozijnen en deuren. 

RAL 7023 Betongrijs

RAL 7023 versus RAL 7037 

Ral 7023, oftewel Betongrijs, komt voor in de categorie grijstinten en is onderdeel van de collectie RAL Classic. Wat gelijk opvalt is dat RAL 7037, oftewel Stofgrijs, ook tot deze collectie behoort van veel grijzer oogt dan Betongrijs. Zoals eerder aangegeven neigt Betongrijs meer richting taupe, waardoor de kleur veel warmte met zich meebrengt. Softgrijs daarentegen is een niet overheersende grijstint die de sfeer van een ruimte bepaalt. Het is een lichtere kleur die zachter voor de ogen is, nieuwsgierig naar RAL 7037?

RAL 7023 Betongrijs

RAL 7023 Betongrijs

RAL 7037 Stofgrijs

RAL 7037 Stofgrijs

RAL 7023 Kleurencombinaties

Combineer de kleur RAL 7023 met verwassen zeegroen, zwart, mossig groen, zachtblauw of beigetinten. Kies jij voor de combinatie Betongrijs en groentinten? Dan geef jij jouw interieur een stoer randje! Zachtblauw creëert een speels en frisse ruimte, vooral in een kamer met volop licht. Door deze twee kleuren met elkaar te combineren verzacht je de ijzigheid van de kleur blauw en versterk je de kracht van Betongrijs. Kortom; een sfeervolle kamer!  

RAL 7023 VERF

Op onze webshop vind je populaire verfmerken, waaronder Sikkens, Sigma, Wijzonol, Histor, Flexa en ga zo maar door. Kies jouw favoriete verfmerk en laat dit mengen tot RAL 7023. Zo heb je kwaliteit en jouw droom kleur in één! Daarnaast is er ruime keuze aan soorten verf. Ben je op zoek naar muurverf, plafondverf of lakverf en heb je al nagedacht over zijdeglans, mat of hoogglans? Het is allemaal verkrijgbaar in de kleur Betongrijs. 

RAL 7023 Betongrijs

Jouw voordelen bij Onlineverf.nl

Koop jouw RAL grijstinten bij Onlineverf.nl met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk!

Ben jij er al uit of RAL 7023 jouw kleur is? Of kom je erachter dat grijs toch niet jouw kleur is en wil je meer inspiratie opdoen over de verschillende bestaande kleuren? Bestel dan een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Twijfel je nog en wil je meer weten over RAL 7023, neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij staan graag voor je klaar en zoeken samen met jou de juiste kleuren!

RAL 7023 Betongrijs verf bestellen: