RAL 7037 - Stofgrijs

RAL 7037 - Stofgrijs

Leestijd: 3 minuten 04-11-2022

De keuze aan kleuren… Kom jij er uit? Er zijn zo ontzettend veel kleuren. Denk je aan de kleur grijs, kom je erachter dat er ook nog eens heel veel tinten grijs bestaan; help! De zoektocht naar de juiste kleur is tijdrovend. De enige tip die wij jou mee kunnen geven is dat lichtinval de belangrijkste factor is bij het maken van de juiste keuze! Direct beginnen? Bestel hier je grijze verf!

Welke kleur is RAL 7037?

RAL 7037 heeft de naam softgrijs gekregen. Softgrijs is de afgelopen jaar ontzettend populair geworden. Het is een lichtgrijze tint die ontzettend veel sfeer toevoegt in een ruimte. Het is een kleur die gemakkelijk te combineren is met zowel lichte als donkere accenten. Ga je voor een moderne look, dan is de combinatie met zwarte accenten fantastisch! Ben je meer fan van een woonstijl die neigt richting lichte kleuren, dan zijn lichte accenten juist precies wat bij jouw stijl past! 

RAL 7037 tegen RAL 7044

De kleur RAL 7037 wordt softgrijs genoemd en is verschillend van RAL 7044, deze wordt zijdegrijs genoemd. Het grote verschil zit hem dus in de grijstint bij RAL 7037 kun je in één opslag zien dat het behoort tot de grijstinten. Bij RAL 7044 neigt de tint richting een beige kleur. Beide kleuren zijn populair bij het schilderen van kozijnen, schuttingen of deuren.

RAL 7037 Stofgrijs

RAL 7044 Zijdegrijs

RAL 7037 kleurencombinaties

Combineer de kleur RAL 7037 met een van deze onderstaande kleuren. Ontdek verschillende kleurencombinaties en laat je inspireren.

RAL 7037 verf

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, behoort de RAL 7037 tot de categorie grijstinten. Er zijn in totaal 52 tinten die behoren tot de grijstinten. De grijstint softgrijs is niet overheersend, maar bepaald wel de sfeer. Met deze kleur creëer je een uitgesproken stijl. RAL 7037 is ook een geweldige kleur om te gebruiken op keukenkastjes, wandkasten, stoelen en tafels. Deze kleur wordt voornamelijk binnenshuis gebruikt en is een populaire kleur in de verfcategoriëen ‘houtverf’, ‘lakverf’ en ‘muurverf’.

RAL kleurcodes zijn universeel en voor elk merk hetzelfde. Wij zijn daarom altijd in staat jouw kleur in de winkel te mengen! Kies je voor Flexa, Histor, Sigma, Wijzonol of Sikkens? Het kan allemaal!

Jouw voordelen bij Onlineverf.nl

Koop jouw RAL grijstinten bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voordeligste verf webshop
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Dat RAL 7037 een geweldige kleur is, daar zijn we wel over uit. In elke woning, in elke ruimte; de kleur past simpelweg overal! Wil jij jouw horizon verbreden en naast de grijstinten ook andere kleuren ontdekken? Ontdek de bestaande kleuren en bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Laat je inspireren! Wil je meer weten over Ral 7037? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.

RAL 7037 Stofgrijs verf bestellen: