RAL 7011 - Ijzergrijs

RAL 7011 - Ijzergrijs

Leestijd: 3 minuten 06-01-2023

De grijstinten… Wat een keuze! Grijstinten zijn ideaal op het moment dat je andere kleuren meer naar voren wilt laten komen. Kies je grijs in combinatie met pasteltinten, dan krijg je een hele zachte en warme uitstraling. Kies je voor blauw en grijs? Dan krijg je een koele uitstraling. RAL 7011 valt, zoals de naam al zegt, in de kleurenwaaier onder de grijstinten. Heeft geeft jouw interieur een stoere en moderne uitstraling.

Welke kleur is RAL 7011?

Ijzergrijs valt zoals eerder gezegd onder de grijstinten. RAL 7011 wordt voornamelijk gebruikt voor het schilderen van deuren en kozijnen. De kleur grijs ontstaat door zwart en wit te mengen. Het is een tijdloze kleur en kan eigenlijk altijd en overal gebruikt worden. Het is een kleur die elegantie en een bepaalde vorm van strakheid uit. Ben jij fan van de industriële woonstijl? Dan is de kleur grijs in jouw interieur onmisbaar!

RAL 7011 Ijzergrijs

RAL 7011 versus RAL 7022

De kleur RAL 7011 wordt ijzergrijs genoemd en is verschillend van RAL 7022, deze wordt ombergrijs genoemd. Het grote verschil zit hem dus in de grijstint bij RAL 7011 en de grijze tint van RAL 7022. Beide kleuren zijn ontzettend populair bij het schilderen van deuren en kozijnen. RAL 7011 is natuurlijk ook uitermate geschikt voor jouw muren!

RAL 7011 Ijzergrijs

RAL 7011 Ijzergrijs

RAL 7022 Ombergrijs

RAL 7022 Ombergrijs

RAL 7011 Kleurencombinaties

Combineer de kleur RAL 7011 met een van deze onderstaande kleuren. Ontdek verschillende kleurencombinaties en laat je inspireren. Geel, wit, blauw of oranje; wauw! Een geweldige combinatie die je niet wilt missen!

RAL 7011 Verf

RAL 7011 wordt verkocht door verschillende bekende merken. Zit jouw bekende merk er niet bij? Geen probleem! Kom naar de winkel en wij mengen de gewenste RAL kleur voor jou! Of je nou fan bent van het merk Sikkens, Sigma, Flexa, Wijzonol of noem maar op; jouw kleur is te realiseren! Zo heb je altijd de geschikte verf in de geschikte kleur. Wanneer kom jij een kijkje nemen in één van onze winkels?

RAL 7011 Ijzergrijs

Jouw voordelen bij Onlineverf.nl

Koop jouw RAL grijstinten bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Ben jij er al uit of RAL 7011 jouw kleur is? Of kom je erachter dat grijs toch niet jouw kleur is en wil je meer inspiratie opdoen over de verschillende bestaande kleuren? Bestel dan een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Twijfel je nog en wil je meer weten over RAL 7011, neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij staan graag voor je klaar en zoeken samen met jou de juiste kleuren!

RAL 7011 ijzergrijs verf bestellen: