RAL 7004 - Signaalgrijs

RAL 7004 - Signaalgrijs

Leestijd: 3 minuten 11-01-2023

Is het tijd om muren of kozijnen te schilderen en ben je op zoek naar de juiste kleur? Een kleur uitkiezen, daar begint het mee. Je zoekt naar voorbeelden en inspiratie en de makkelijkste weg is om te kijken welke RAL kleuren er zijn in het grijs. Bekijk het kleurenpalet van de grijstinten uit de collectie RAL kleuren en maak jouw keuze. De universele RAL kleuren zijn steeds hetzelfde vanwege hun unieke codes. Een hele reeks aan grijstinten staat voor je klaar, fijn! RAL 7004 Signaalgrijs valt onder de RAL grijstinten en is onderdeel van de RAL Classic collectie. Signaalgrijs hoort bij de grijze tinten van de RAL Kleurenwaaier. Deze kleur wordt vaak gebruikt voor het schilderen van een betonlook muur of vloer vanwege de mooie lichtgrijze tint. Maar ook voor je buitenschilderwerk is RAL 7004 een mooie keuze. Direct beginnen? Bestel hier je grijze verf!

Welke kleur is RAL 7004?

De lichtgrijze kleur is enorm populair omdat je met RAL 7004 de uitstraling van een echte gietvloer kan nabootsen. Wil je een vloer grijs schilderen kies dan kras- en slijtvaste verf zodat je straks kan dansen, stampen en springen op je vloer. Signaalgrijs is een neutrale kleur en RAL 7004 verf kan je dan ook makkelijk combineren met andere groen- en natuurtinten of juist harde kleuren als zwart of wit.

RAL 7004 lakverf kopen mensen regelmatig voor het schilderen van houten deuren, tuinhout of veranda’s, het geeft je buitenboel een industriële en stoere look. Wij mengen lakverf van verschillende merken voor je in RAL 7004. Weet je nog niet zeker of je Signaalgrijs muurverf kiest? Kijk dan even verder, er zijn nog talloze andere grijze muurverf kleuren beschikbaar.

RAL 7004 Signaalgrijs

RAL 7004 versus RAL 7015

De kleur RAL 7004 Signaalgrijs is een lichte en neutrale grijstint en perfect voor een betonlook muur of een gietvloer look. Met RAL 7004 verf schilder je in handomdraai die steenlook op je muren. Daarom is Signaalgrijs een hele populaire binnenverf. Als buitenverf wordt RAL 7004 lakverf gekozen voor kozijnen.

RAL 7004 Signaalgrijs

RAL 7004 Signaalgrijs

RAL 7015 Leigrijs

RAL 7015 Leigrijs

Wil je een warmere grijstint in huis? Dan is RAL 7015 Leigrijs een prachtige optie. De kleur is wel een stuk donkerder maar uitstekend geschikt als muurverf kleur voor bijvoorbeeld een statement muur in je woonkamer of slaapkamer. RAL 7015 is grijs om warm van te worden, voor houtwerk zou je er niet snel voor kiezen maar op de muren staat hij prachtig. RAL 7004 en RAL 7015 kunnen dus allebei prima op je wanden, het is maar net wat het beste bij jouw woonstijl past.

RAL 7004 Kleurencombinaties

Combineer de kleur RAL 7004 met natuurlijke tinten als beige of lichtgroen voor een fijne sfeer, leuk voor liefhebbers van de Scandinavische stijl. Wij je juist contrast en pit? Signaalgrijs past perfect bij stalen deuren, chrome en een stoere vloer, industrieel of modern gaat prima samen met RAL 7004 Signaalgrijs. 

RAL 7004 Verf

Elk merk heeft RAL 7004 verf in het assortiment, zo heb je RAL 7004 van Sigma, RAL 7004 van Flexa, RAL 7004 van Sikkens enzovoorts. Wij mengen Signaalgrijs voor je in verschillende soorten verf, muurverf voor binnen en buiten. Jij kiest of je RAL 7004 muurverf matt of glanzend koopt. Stel dat je RAL 7004 lakverf nodig hebt voor het schilderen van kozijnen en deuren binnen of buiten dan adviseren wij je om hoogglans lakverf te kopen als je de buitenboel gaat lakken, dat blijft net iets langer mooi dan matte verf. RAL kleurcodes zijn universeel dus of je Signaalgrijs laat mengen van Flexa, Histor, Sigma, Wijzonol of Sikkens maakt niet uit want het is altijd RAL 7004.

RAL 7004 Signaalgrijs

Jouw voordelen bij Onlineverf.nl

Koop jouw RAL grijstinten bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk!

Wil je inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over RAL 7004? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.

RAL 7004 Signaalgrijs verf bestellen: